Egyek értek az utolsóval az én házam is szép és a legszebb benne hogy sok minden a saját munkám és lehet nem ilyen modern de nem koszos mocskos csak olyan lett amiet az igényeim és az anyagi feltételeim megengedtek.És büszke vagyok rá.A lényeg hogy legyen kulturált és nekem tetsző azt ne mond hogy a tiéd olyan mint amilyen a képeken van.
2012. dec. 26. 21:08
12/16 anonim válasza:
Nem rossz, de az utóbbi 5-6 évben rengeteg ilyen lakást terveztünk, így ez lassan már "átlagos", "semmi különös" kategória számomra.
Mostanában már egy kicsit mások az éppen aktuális trendek, de az ilyenek még legalább 5 évig menni fognak, sztem...
2012. dec. 26. 22:06
13/16 Ágh Ferenc válasza:
Nos mint kiderült, ez egyfajta stílus, ami egyikünknek tetszik, másikunknak nem! Egyesek az anyagi lehetőségeikhez mérik, mások a már meglévő, jól belakott praktikumukhoz hasonlítják. Valahol mindenkinek igaza van, ilyennek is kell lenni, de mint minden trend, ez is nyílván meg fog változni! A lényeg, bár a Ti házatokat csak kívülről láttuk, hogy az életviteletekhez alkalmazkodó, úgymond élhető környezetet alakítsatok ki magatok körül, amiben legfőképpen Ti érezzétek otthon magatokat! Valószínűleg egy Makovecz házban másképp nézne ki a jólét és a praktikum és lehetne még példákat sorolni. Sajnos a mai devizahiteles, válságos, halmozottan hátrányos helyzetű stb. világban nehéz egy ilyen kérdésre autentikus választ adni!
2012. dec. 27. 12:45
14/16 anonim válasza:
Nagyon szép és modern, de a többiekkel is egyetértek, hogy nem túl otthonos. Ki kéne festeni a hálószobát, hogy ne fehér legyen, kéne pár családi kép a falra. Csak egy kicsit ki kéne dekorálni és tökéletes lenne.
2012. dec. 27. 15:44
15/16 anonim válasza:
Szép...de csak addig, amíg valaki bele nem költözik.
Gondolatban főzz ebben a konyhában egy paprikás krumplit,
fürdesd meg a gyereket ebben a kádban, aztán tisztítsd is ki, a gyerekszobában adj a gyerek kezébe papírt, filctollat, vízfestéket a kifestőkönyvhöz,a kisfiúnak a szobába tedd be a lábbal (nem pedállal) hajtós műanyag kisbiciklit, a nagylánynak a házibuliban a barátait lásd vendégül....és te pedig vonulj el egy jó könyvet elolvasni egy csendes zugba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!