Milyen színű szoba illene a 14 éves kislányomnak?
Figyelt kérdés
Kis szobáról van szó. Kb. 10 négyzetméter. A jelenlegi szín pipacs, de kicsinyíti is a szobáját, meg már kinőtte az ilyen színeket. Gondolkoztunk a sárgán, a krém színen, de nem tudunk dönteni. Esetleg ha színsablonokat küldenétek, azt megköszönném. Tudom hogy lehet találni neten, de nem találtam olyat, amin normális színek vannak.2012. dec. 25. 13:43
1/13 MacsekCicus válasza:
[link] én szerintem a barackszín vagy a világosabb kávészín jó lenne 14/L
2/13 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg,hogy milyet szeretne? 14 évesen már csak tudja milyen tetszik neki...
3/13 anonim válasza:
Szerintem is kérdezd meg. Az a legbiztosabb.
5/13 A kérdező kommentje:
Az volt az első hogy megkérdeztem. Erre ő azt válaszolta, hogy tinis színek, és hogy rám bízza. Hiába faggatom, csak azt hajtogatja, hogy majd én kitalálok valamit. De gondoltam, megkérdezek még pár embert, hogy milyen lenne a legelőnyösebb. :)
2012. dec. 25. 14:13
6/13 anonim válasza:
Ebben az esetben írj egy kicsit róla. Úgy könnyebb eltalálni. Mert mondjuk egy lázadónak kék szobát ajánlani, vagy egy életvidám lánynak feketét...érted.
7/13 Zsolt75 válasza:
Szerintem azért nem kell ennyire ismerkedni. :-) Válassz egy szép nyugtató pasztelt. A tinik lázadók, legalább a szín nyugtassa picit. :-)
8/13 A kérdező kommentje:
2012. dec. 25. 21:36
9/13 anonim válasza:
Hát szerintem az a tapéta nagyon öreges. És egy olyan apró félszobát nem kellene összenyomni akkora mintákkal.
10/13 A kérdező kommentje:
Arra jutottunk, hogy a nővére már úgysincs sokat itthon, meg cucca sincs sok, és beköltözik oda. Kb. ilyen: (nem ez a miénk) : [link]
2012. dec. 25. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!