Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Leglény szoba ötletek?

Leglény szoba ötletek?

Figyelt kérdés
Szevasztok. Nemsokára berendezésre kerül 2 új szoba egy 18 éves Férfinak (nekem) és ötleteket, tippeket, tanácsokat kérnék kreatív szobának. Mit kell magába foglalnia egy legényszobának? Szép kreatív ötleteket várok, nem egy átlagos szobának akarom. Esetleg ha tudok valami oldalt, vagy képeket azért nagy hállát fektetek le. Üdv
2012. dec. 2. 15:29
 1/2 A kérdező kommentje:
*legény
2012. dec. 2. 15:30
 2/2 anonim válasza:

Hát a dizájnnal sztem az a baj, hogy irtó nehéz takarítani, ha mindenhová láncokat, vagy köteleket aggatunk, vagy valami gyűjteményt rendezünk be. Úgyhogy én csak alapbútorokat raknék be, azokat viszont jól kell kiválasztani!

bár a szokásaid a meghatározóak, de szerintem ezekre is gondolj:

1. A TV-t kényelmesen lehessen ágyból nézni.

2. A számítógépasztal a TV mellett legyen, hogy össze bírd kötni.

3. Ha van hangfalad, én az ágy alá fektetném, mert ott nem foglal el helyet, és óriási basszusa lesz.

4. Sötételő függöny, ami tényleg sötétel.

5. Valami színes kis lámpa (zöld, kék), lehet neon is. Ez jó hangulatvilágítás, főleg ha alacsony helyre tezsed, mert úgy sok árnyék lesz a falon, ami szuper.

6. Poszterezd ki a falakat.

7. Egy nagy kényelmes babzsákfotel, amibe tuti beleszeret minden lányvendég, mondjuk Pikacsu alakú, vagy ilyesmi :)

8. Ha bent kajálsz, egy mikró is praktikus.

9. Egy dizájnos, elegáns kis asztalka amire le tudjátok rakni a poharakat, meg az italt.

Miért lesz 2 szoba? Mi a másik?

2012. dec. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!