Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mikor szokták a lakást feldísz...

Mikor szokták a lakást feldíszíteni karácsonyi hangulatba?

Figyelt kérdés
Szeretném a lakást feldíszíteni hogy karácsonyi hangulat legyen. Tudom még odébb lesz karácsony de a lakást hamarabb szokták díszíteni csak nem tudom mikortól?
2012. nov. 29. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
A kinti dekorációt advent idején szokták kitenni, így gondolom a lakásban is lehet ugyanakkor. Nekem az a furcsa akinek még húsvétkor is kint van a karácsonyi világítás. :)
2012. nov. 29. 18:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi akkor ha a hétvégén díszítem az ablakot és a lakást akkor már nem fognak furcsán nézni rám:)
2012. nov. 29. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is most hétvégén fogom megcsinálni a dekorálást.
2012. nov. 29. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Most hétvégén fogom feldíszíteni a lakást, az ajtón még a mikulás fog díszelegni, azt csak dec. 6. után cserélem le.
2012. nov. 29. 20:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor nyugodtan csinálom én is:):) Már vártam.
2012. nov. 29. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Én tegnap csináltam meg a lakás dekorálását mert hétvégén nem lesz rá időm. Amúgy advent első hétvégéjén szoktam. :)
2012. nov. 30. 06:17
 7/8 Cuncilány25 válasza:
Augusztusba!:) Akkor amikor megjön a karácsonyi hangulatod
2012. dec. 2. 22:05
 8/8 jankuci97 válasza:
Advent körül, így december elején már simán díszíthetsz.:) Az egy dolog hogy a nagy bevásárlóközpontokban már októberben is karácsony van......:)
2012. dec. 6. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!