A szüleimtől kaptam egy 2 szobás lakást. A konyha már teljesen fel van szerelve oda nem kell már semmi. A fürdőbe van egy WC, kád és egy mosdó kagyló. A szobában van egy függöny karnis és csillár. A folyosón is csak lámpa van. Szeretném a segítségeteket kérni hogy mik azok amik nagyon fontosak egy lakásban. Az egyik szobát szeretném olyan nappali félére oda gondoltam egy kanapét amit ki is lehet húzni ha vendégek vannak, TV, szekrénysor. A másik szobába lenne egy ágy, szekrény, Tv a fürdőbe mosógép.
A ház berendezésére olyan 1500.000 Ft van.
A válaszokat előre és köszönöm, és mindenkinek megy a zöld kéz! :)
2012. nov. 28. 19:41
1/9 anonim válasza:
Ha egyedül élsz vehetsz egy biliárdasztalt, nem hisztizik ellene senki.
2012. nov. 28. 19:50
2/9 A kérdező kommentje:
A biliárd asztal az jó lenne ha tudnék vele játszani. :) Még soha nem játszottam vele, de köszi a válaszod ment a zöld kéz! :)
2012. nov. 28. 19:55
3/9 anonim válasza:
Vedd meg a legszükségesebb dolgokat, a többi pénzt meg rakd el nyárra. ;)
2012. nov. 28. 20:04
4/9 anonim válasza:
Szerintem a nappaliba a kanapé mellé kényelmes fotelok, és egy olyan dohányzóasztal középre :) szép szőnyegek, függönyök, párnák a kanapéra, ha szereted, akkor zöld növények, könyvespolc, állólámpa a sarokba...Úúú, bárcsak már én is itt tartanék :)) L/21
2012. nov. 28. 20:09
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Megy a zöld kéz.
2012. nov. 28. 21:17
6/9 anonim válasza:
Szekrénysor, és a folyosóra is jó ha van cipőtartó, szekrény amibe porszívót, ilyesmit pakolsz, takarítószereket, satöbbi. Vendégekhez lehet akár beszerezni egy ágymatracot, azon kényelmesen el lehet aludni ha jön valaki. Aztán kis asztal, ruhaszárító, vasaló, vannak ágy mellé jó állólámpák, olvasólámpa is jó. Ha szeretsz olvasni, vagy vannak dísztárgyaid akkor azoknak vmi polcrendszer, vagy nyitott szekrény amire pakolod őket. Gépnek is jó ha van vmi íróasztal, meg egy kis tanulós-pihenős sarok....hirtelen ennyi.
2012. nov. 28. 22:49
7/9 anonim válasza:
Hálóba kényelmes franciaágy, memóriás matraccal. Számold bele, hogy hová akarod tenni az ágyneműt, amikor nem alszol. Ágytakaróval simán letakarod, vagy felnyithatós ágy kell, vagy alágördítős fiókos ágyneműtartó. ~200-250 számolandó rá. Kisszekrények és lámpák mellé. Meg egy gardrób, amibe befér 2 ember !napi használatú! (az ünneplő cucc, meg a plusz ágynemű, meg a 28 télikabát a folyosón, vagy a nappaliban lévő nagy szekrényekbe való) ruhaszükséglete. (Számold bele, hogy a nőknek 3-szor több ruhája van, mint a pasiknak. :) ) ~80-100 ezer lesz.
2012. nov. 29. 13:18
8/9 anonim válasza:
Ja meg a nők szőnyegmániások szoktak lenni. El lehet dönteni, hogy hová kell, vagy kell -e egyáltalán.
Érvek mellette: szép, nem hidegre lépsz ki az ágyból, hanem valami meleg puha dologra (bár a laminált padló sem hideg legalábbis a panelban).
Ellene: elég drága tud lenni, porosodik, koszolódik, porszívózni kell, nem csak simán felmosni, allergiás lehetsz tőle.
2012. nov. 29. 13:26
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Igen szőnyeget szeretnék,laminált padló van mindenhol kivéve a konyhában és a fürdőben.
Már sok mindent be tudtam szerezni a héten.
Fürdőbe vettem: mosógépet, kicsi szőnyegeket, farra szerelhető ruha szárító, Fésülködő tükör amihez oldalt kis polcok vannak, szappan tartó, a mosdó alá egy kis szekrény amibe lehet pakolni a mosóport öblítőt meg ami szükséges egy fürdőbe, kendőket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!