5500 Luxos 5500 Kelvines napfényizzó már nagyon durva lenne egy 5*4 méteres szobába?
vagy teljesen kellemes fényt adna? olyan lenne mintha nappal lenne? A napfény, főleg a nyári az ennél azért jóval erősebb tud lenni, több mint 10x-ese, de elvileg a téli nap is.
4250 Luxosról tudom, hogy az jó kis szobába is. Szeretem a fényt! Számomra a 100 Wattos sima lámpa fénye kevésnek számít. Ez csak 85Watt lenne amúgy:) Szóval szerintetek be lehet vállalni?:D igazából az nem számít h hülyének fognak nézni xD de most így elképzelem bejövök a szobába és napféény *.*
Nem tudom, lehet h ez lumen akar lenni, vagyis 5500 lumen?
[link] itt írja h 5500 lux
hmm köszi, hát a fal lambéria, az nem fehér hanem olyan közepes fa színű, nem tudom mennyire fényes. A szőnyeg a lámpa alatt (nagy szőnyeg), sötétkék. a Bútoroknak is fa színűk van talán enyhén fényes fa, de világosabb, kb mint a lambéria.
Te hol vetted a tied és milyet használsz? szeretnék olyat ami visszaadja a teljes spektrumot, vagyis a színe közel legyen a naphoz. 90 feletti cri-vel és kb 5400-5500k-s szeretnék. szerintem 4200 Lumen jó lenne, talán ez az 5500-as is jó, csak félek h kínai és nem írnak CRI-t :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!