Mivel dobhatnám fel az üres, elég nagy falfelületet?
Figyelt kérdés
Nemrég volt festés, átalakítás és az átrendezés után az egyik fal szinte csupasz, semmitmondó. A szoba türkisz, plafon és a bútorok fehérek. Nagy posztert semmi kép nem akarok. Valakinek valami ötlet?2009. aug. 17. 10:56
1/3 anonim válasza:
Csinálj rá tetoválást! De tényleg. Én most láttam és ki akarom próbálni. Az egyik ismerősöm készítetett egy nonfiguratív sablont (ilyen virágos, indás) és ugyanazzal a színnel, amilyen a fal, csak jóval sötétebb árnyalatban kifestette. Mármint a sablon körül. Iszonyatosan fel tudja dobni, és ha magad csinálod a sablont, elég olcsón is meglehet úszni. Nekem most mondjuk pont ez az ismerős kölcsönadja ezt a sablont, és lefestem a párommal. Csak a festéket kell megvennem.
2/3 anonim válasza:
Szárított virággal, fakeretben.
ILyesmi
Sok variácójuk van, nekunk olyan van, hogy téglalap alaku a keret, de csak keret, nincs benne több sor, és ferdén kellett feltenni mert egyik oldalon vana virág, és az meg ugy lesz egyenes, mert nem merőleges a keretre....remélem érthetően mondtam.....de nem is ez a lényeg, hanem az ötlet, hogy valami ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!