Lakásdekoráció madártollakból?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy voltak nekem hullámos papagájaim (mostis van egy). Mindig kiszedtem a kalitka aljából az elhullajtott farktollaikat, most egy kis tálka teli van papagájtollakkal. Arra gondoltam lehetne ebből valami lakásdekorációt kreálni, csak azt nem tudom, mit. Valakinek van valami 5lete?2012. nov. 21. 14:12
1/1 anonim válasza:
Álomfogó? :) Keress rá neten.
Esetleg csinálhatsz csokrot: összekötheted dróttal pár darabonként és rögzítheted valami botocskára, hurkapálcikára, kvázi mint pici "tollseprű-virágokat", majd vázába állítod.
Vagy ha művészkedsz, szorosan formába rendezve és papírra ragasztva, be tudod keretezni.
Nagyon egyedi lehet egy tollas virágkaspó is hasonlóképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!