Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A banánlevélszék kibírja a...

A banánlevélszék kibírja a macskát?

Figyelt kérdés
Mármint, ha élezné rajta a körmét? Van valakinek banánlevél széke meg macskája is?
2012. nov. 15. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Macskám van, banánlevélszékem nincs, milyen az?? :-))

Amúgy úgy gondolom, hogy minden anyag tönkremegy egyszer attól, ha a macska gyakorlatozik rajta. Erős anyagból volt a kaparófája, szinte kötélből, 4 év után mégis úgy néz ki, mintha tüskés lenne, minden szál ki van húzva rajta. A banánlevél biztos nem kötél erősségű, azaz tutira meg fog látszani a cicakarom egy idő után. Azért ne bántsd a maccsot, csak szoktasd át máshova.

2012. nov. 17. 16:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Pl. ilyen: [link]

A szőnyegünk ilyen, [link] ezen is szokta, de ez viszonylag új, meg leárazva annyiért vettük, mint amennyibe egy darab ilyen szék kerül, és ugye, ha az egyik oldalt tönkretenné, akkor még mindig meg tudom fordítani, de a széket nem. Igaziból tudom, hogy a rendszeres gyakorlatot semmi sem bírja, de ha pl. időnként eszébe jut a székbe belevágni a körmét, akkor az nem lenne jó, ha egyből szétmenne.

Bántani nem bántom, sőt marhára el van kényeztetve, ez mindenen gyakorol, ajtófélfán, tapétán (szerencsére azt egyelőre megunta), van egyébként nagy kaparófa mászókája is, de mindent kipróbálgat, ami addig nem is baj, ameddig olyan dolgaink vannak, amik kibírják párszor.

2012. nov. 17. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy párszor tuti kibírja, láttam már ilyen széket. Nekünk ugyan nincs, de így ismerem, ahogy megmutattad.
2012. nov. 17. 19:22
 4/4 anonim válasza:
ki
2012. nov. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!