Milyen Ki vagy Doki? -s felirat legyen az ajtómon?
Figyelt kérdés
Gondoltam rakok ki valamilyen feliratot az ajtómra, úgy mint pl. a filmekben is lehet látni, és mivel szeretem a ki vagy dokit, így valamilyen rá utaló szöveg kéne... tudnátok néhányat? :D2012. nov. 11. 15:13
1/17 anonim válasza:
Bowties are cool, Allons-y, esetleg lerajzolhatnád a tardist, nyomtathatnál fotókat :D Én olyat akartam, hogy az ajtómat lefesteni teljesen tardisosra, és mikor bemegyek a szobámba, olyan mintha a tardis ajtaját nyitnám ki :D
3/17 anonim válasza:
Juj az exterminate-t hogy hagyhattam ki? :D (első vagyok)
4/17 anonim válasza:
Wibbly Wobbly Timey Wimey, Molto bene, Geronimo
5/17 A kérdező kommentje:
juj igen ilyenekre gondoltam én is :D köszi jó ötleteitek vannak :D én is leakarom festeni majd az ajtómat tardis-osra, csak szntem nem engednék meg..:/
de köszii :D
2012. nov. 12. 18:41
6/17 Diusz válasza:
...ha már a kék ajtónál tartunk,akkor a tetejére fel lehetne írni hogy: police box
Az egyik oldalára pedig azt a fehér táblát festeni
7/17 A kérdező kommentje:
ez egyértelmű..:DD ^^
2012. nov. 14. 21:31
8/17 anonim válasza:
Esetleg "Don't blink"?
Vagy már kész lettél vele azóta? :)
Egyébként adtatok egy jó ötletet ezzel a TARDIS-ajtóval... xD
9/17 A kérdező kommentje:
sajnos még nincs kész mert közbe jött vmi és csak tavasszal tudjuk felújítani a szobámat, így addig nem akarom megcsinálni..:/
meg tesómat nyúzom h pl. egy tardis szekrényt segítsen csinálni..:D
2012. dec. 12. 20:22
10/17 anonim válasza:
Irtó jól néz majd ki, ha kész lesz! :D Remek ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!