Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ki tudna segíteni nekem...

Ki tudna segíteni nekem lakberendezésben?

Figyelt kérdés

Most vettünk lakást, előbb ki szeretnénk festetni, majd beköltözni. Vannak már bútoraink de nem tudom hogy hogyan helyezzem el őket. Szükségem lenne néhány lakberendezői tippre. Ilyenek pl.: hogy a tvt ne tegyük az ablak elé mert a szemünkbe süthet a nap és nem látunk semmit a tvből :D vagy valami hasonlók. Sok virágunk is van :)

24/L

2012. nov. 2. 20:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítek, mert már régóta foglalkozok a témával, de így látatlanban elég nehéz. Talán paint-ben lerajzolhatnád nagyjából az alaprajzot és, hogy milyen bútorotok van. Ha lefotózod a lakást még jobb és feltöltöd. Ha később tudod megoldani úgy is jó, mert gyakran olvasom vissza a válaszokat.
2012. nov. 2. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!