Konyhába milyen padlóburkoló jobb, járólap, laminált parketta, vagy hajópadló?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 21:52
1/4 anonim válasza:
Járólap.A konyhában gyakran előfordul,hogy valami lecsepeg,kiborul,gyakran kell felmosni,ezt a fa hosszú távon rosszul bírja.
2/4 nagylzs válasza:
Szerintem is járólap. Kerámia, gránit vagy bármi aminek nem árt a víz, és tartós. A fa ilyen szempontból nem a legjobb választás. Nem véletlen, hogy a profi konyhákban az előkészítő asztal is valamilyen kőből van, és nem fából.
3/4 anonim válasza:
Ha gyakran szoktatok leejteni dolgokat, akkor én egyiket sem ajánlom. Ebben az esetben a PVC vagy linóleum padló a legjobb megoldás. Ugyanúgy vízálló, mint a járólap, de jobban ellenáll a leeső tárgyaknak (fedők, edények, stb.).
Ha viszont Nálatok nincs ilyen veszély, akkor járólap a legjobb megoldás.
4/4 anonim válasza:
Én is a járólapra voksolok, ha pedig azt szeretnéd, hogy famintás legyen már van járólap is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!