12 nm-es szoba laminált padlózása mennyibe kerül? Korábban találtam valahol kalkulátort, mennyi anyag kell hozzá de most nem lelem.
Jó, viccet félrerakva: egy pici hulladékot is rá kell számolni, de ha 15 m2-nyit veszel, akkor biztos elég.
Árak szintén m2-re szoktak feltüntetve lenni. Nem egészen értem a kérdésed.
Nem, laminált padlót nem szükséges ragasztani. Szépen egymásba csúsznak az elemek.
Milyen szigetelésre gondolsz? Mert a hőszigetelés, ha már meglévő lakásban cserélsz burkolatot, akkor már ott van.
Jut eszembe: akár már a meglévő burkolatra is rá lehet fektetni. Ezzel energiát spóroltok és ha pl előtte is meleg burkolat volt ott, akkor egy kicsit a hőszigetelésre is rásegít.
Ilyen alátét fólia, vagy szivacs kell alá:
A laminált padló árak.
Lehet kepni 2000 Ft/Nm áron is, és nem is olyan vészes.
Ha a boltban úgy kéred, hogy ragasztás nélküli, úgynevezett pattintós, akkor azt egyáltalán nem kell semmivel ragasztani. Lerakásnál a legfontosabb, hogy a fal és a parketta között minimum 1 cm távolság meglegyen, a hőtágulás miatt.
A szegőléc témához annyit, hogy az a parketta árának a 60-70 %-át is elérheti, tehát egyáltalán nem elenyésző tétel.
IGEN.
Én biztos, hogy meghagynám. Most biztos nem néz ki olyan esztétikusan, de egy sokkal igényesebb és tartósabb megoldás a lamináltnál. Tehát ott lehetne "tartaléknak", ha egyszer lesz rá pénzetek, meg kedvetek megcsináltatni.
Ha gondolod, utánanézek neked, hogy hogy kell-e valamit másképp csinálni, ha gondolkodsz a meghagyásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!