1/6 anonim válasza:
Van egy hasonló itthon, és az zselés.
3/6 anonim válasza:
szerintem sima víz, ugyanis amit 2.nak belinkeltél, azon látszik, hogy a tetején úszó gyertya van. egy zselé tetejére nem kéne úszó gyertyát rakni.
4/6 anonim válasza:
A másik kérdésedhez válaszoltam, de mire elküldtem kitörölték.
Szóval megcsináltam, lefényképeztem, de sajnos csak sárga zselém volt megdagasztva, meg ez az orchideafej tört le egyik nap, aztán csak felhúztam vízzel, nyilván szebben meg lehet csinálni. :)
Valahogy tuti le van fogatva a virág, és azon van a zselégolyó, hogy eltakarja. Aztán a tetején az úszógyertya.
5/6 anonim válasza:
Ja az kimaradt, hogy le van fogatva tuti, mert amint látod, lebeg a vízen. :)
6/6 anonim válasza:
Most nézem, hogy szerintem művirág lehet, mert az élőnek nem ilyen a szára. Eleve nem ilyen hosszú, meg nem is bütykös...de lehet kapni nagyon élethűeket. :) Egyébként tetszik ez a megoldás, szépen meg van csinálva.
Virágos vagyok amúgy, ha kell valami segítség, nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!