Szerintetek hol érdemes konyhabútort venni? Egy max 2m-es konyháról lenne szó, nem szükséges a beépíthető tűzhely, és csereszyne/mahagóni színben gondolkodunk.
Ikeának nagyon elszálltak az árai, és a jó állapotú használt bútortól sem riadnánk vissza.
Van esetleg konyhabútoros, akivel van valakinek tapasztalata, nálunk csináltatta a konyháját?
Gépek nélkül 100 - 120e környéke lenne az ideális, feljebb csak akkor, ha abban a konyhai gépek is benne vannak.
Vedd fel velük a kapcsolatot, bár nem tudom, te merre laksz, amikor én vásároltam a konyhabútorom, elég barátságos áraik voltak. Kérj tőlük árlistát. Ha lentebb görgetsz, ott van pont valami 2,0 m-es "ali" konyha, de biztosan van másik fajta is.
Szia! A kisebb bútorkereskedések sokkal olcsobbak.
Mi 80ezerért vettük a miénket. 2méteres, mosogató, munkalap benne volt az árban, mert az sem mindegy!! Ha Fejér megyei, vagy környéki vagy megadom a bolt nevét.
Amit felraktam linket a Csongrádi Bútorgyárról, az egy kisváros, kisgyár, kb. 200 fővel dolgozik, és mivel szeretne talpon maradni, olcsó is.
(70-es években 4,5 m-es, 5 elemes konyhabútort vettem tőlük cca 25 ezerért, színes, lemoshatót.) Annyit megér, hogy kérsz tőlük e-mailban árjegyzéket, összehasonlítod más helyek áraival, ez semmibe nem kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!