Kreatív ötletek? Hogyan tegyen széppé? Apró trükkök?
szerintem a babzsákfotelben kis habszivacsgolyók vannak, a lencsét nem ajánlom; amúgy olcsón lehet vidám függönyöket venni; jó, ha vannak virágok, helyes kis kaspókban, amit konzervdobozokból is lehet csinálni pl. matricákkal, szalvétával; képkeretet lehet készíteni képeslap, meghívó közepének kivágásával, ha olyan a szegélyminta;...és az IKEA honlapján is sok jó ötlet van, ha bejön neked az a stílus
sok sikert a szép szobádhoz
Szerintem készíthetnél képet a faladra. Venni kellene egy kartonlapot, valami élénkebb színt. Ha van kedvenc témád, akkor erre ragaszthatnál újságokból kivágott képeket. Ha van kedvenc együttesed, akkor a fotóikat is felragaszthatnád. Majd valaki segítene felszegelni a falra. Én régen tizenéves koromban találtam otthon öntapadós rózsaszín papírokat és vágtam ki belőlök egy csomó kis szivecskét. Ezeket az ajtó köré ragasztgattam a falra (olyat ami később leszedhető)szétszórtan, mintha valami keret lenne az ajtó körül. Nagyon jól nézett ki.
A szekrényem elég kopott régi volt, ezért a szalvétagyűjteményemből mindig raktam a polcokra, mintha kis terítők lennének. Kerestem egy vázát és minden héten szedtem bele virágokat, vagy vettem a piacon. Nagyon feldobták a szoba hangulatát. Jó tervezgetést és megvalósítást a szobádhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!