Lenne olyan bátor valaki aki saját házáról bentről tenne fel képet ide?
csacsibogarak, csak ne képzeljéek, hogy a számítógép, amin bejelentkezünk IP cím után nem beazonosítható!!!!
Ahogy egy számítógép csatlakozik az internetre, azonnal leteszik az "újlenyomatát"
Itt a viszonyítás a kérdés! Megéri ekkora informatikai felkészültséggel arra választ keresni, hogy hol is található az a gyönyörű sárgára festett fal, csipkefüggönnyel az ablakon, és kristályvázával a szekrénysoron.
Istenem !! Ennyire buta embereket!Nekem az iwiwen is vannak képeim, és azon is látszik a lakásom a háttérben évek óta, és soha senki nem jött még be a csipke terítőmért!!
Én is raktam már ide is képet, és a kutya nem keresett, vagy nyomozta le az ip címem!Szerintem ti túl sokat nézitek a C.S.I.-t!!!!
:)én csak mosolygom az ilyen ijedős embereken!!!!!!!!!!!!Amúgy a képfeltöltés.hu-ra kell feltenni a képet, és be kell linkelni ide. a kép mellett van hogy fórumokhoz, és azt a linket kell ide bemásolni.
Én sem értem egyet értek az utólsó előttivel,mert hihetetlen hogy mennyire féltek!Majd egy függöny miatt azt hiszed hogy kereskednek ugye?amúgy az adataidhoz, csak a "nagyok" férhetnek hozzá egy ilyen egyszerű ember mint te nem!!Szóval hiába teszek én fel ide képet és neked hiába tetszik meg a függönyöm nem tudsz rájönni hogy én ki vagyok és hol lakom!!!!!Az iwiw,és a myvip miért van akkor?Ott általában mindenkinek látszik a ház részlete akkor?Ott meg még tudják hogy hol laksz azt is még a nevedet is naaaaaaaaaa:))))))jót nevettem rajtad, és hogy ennyire nem tudsz mégis okoskodsz, és ennyire félős mulyát?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!