Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nektek milyen az álomotthonotok?

Nektek milyen az álomotthonotok?

Figyelt kérdés
Képet is mutathattok, kívül-belül, ahogy tetszik :) körül is írhatjátok :) Majd én is leírom az enyém.
2012. okt. 7. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

-Alapjaiban világos falak, bútorok. Fal lehet élénk színű. -Tágas fürdőszoba, fotellel, sminkasztallal, zuhanyzóval és káddal is.

-Külön wc, de az se túl pici.

-emeletes ház, többfunkciós nappalival

- konyha, étkező egyben

-kert, medence

- bent is lenn egy szoba medencével télre

2012. okt. 7. 17:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Passzívház, geotermikus energiával, és olyan cserepekkel, amiben a cserepek alatt van a napelem. Nagy kerttel, hogy tudjunk zöldséget/gyümölcsöt ültetni. A ház nem nagy (max 120-130nm), színes szobákkal (elsősorban zöld), fabútorral, legalább 2 fürdőszobával (1 nekünk, 1 a gyerekeinknek), tágas konyha, kamra. Valahogy ilyen lenne :)
2012. okt. 7. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem csak elképzelésem van, bár tervezem hogy lerajzolom majd egyszer ha sok időm lesz :)

Nekem egy átlagos családi ház az elképzelésem két emeletes plusz egy tetőtér, nagy kerttel medencével sok füves résszel, kerti tóval, nem muszáj nagy, virággal, grillezővel, és egy nem túl ócsmányul kinéző tyúkóllal hogy miért akarok olyat? Azért mert gyerekkorom óta nevelnek a szüleim ilyet tojás miatt is részben meg amikor vágásra kerül a sor akkor megvan az egy évi tyúkadagunk kb, plusz most már én tartom őket és nem bírnám abbahagyni, nekem ez egy amolyan hobbi szerűség:)

Akkor pár szót a házról. Igazából a bejáratnál legyen egy kis előtér ahol a cipőket kabátokat tárolhatjuk illetve egy feljáró az emeletre.

Akkor egy konyha szép tágas egyben az ebédlővel, meg egy olyan résszel ahol az alapanyagokat tároljuk amolyan kamra féleség.

Akkor az alsó szinten még a konyha mellett egy kisebb szoba ami amolyan vendég szoba hogy oda lehessen ültetni a vendégeket ha úgy jönnek. Akkor az emeleten 3 hálószoba, egy nappali nagy TV-vel házimozival hifivel, meg jó nagy kanapéval, plusz még valami edzőszoba. Egy jó nagy fürdőszobával, ahol van kád, zuhanyzó, meg egy külön wc helyiség. A hálószobámba legyen egy jó nagy ágy, egy kisebb TV-vel egy kis asztallal meg egy külön mellékszobával ahol a ruhákat meg az egyéb dolgokat tárolhatom. Akkor ugye a tetőtérben lenne amolyan hobbi szoba ott lehetne videojátékokkal játszani, táncolni is akár, esetleg partyzni egy jót meg ugye az egyben egy amolyan moziszobával is működne ahol nem székek fotel meg kanapé van hanem a padlón egy jó nagy matrac féleség tele párnával és akár ülni, feküdni lehet ott ahogy kényelmes:) Nekem jelenleg ez az elképzelésem az álomotthonomról. Illetve még egy jó nagy garázzsal meg egy műhellyel mert a párom imád barkácsolni meg fúrni faragni:) Meg a kertbe egy napozórész:) Na ennyi az álmodozásról :)

2012. okt. 7. 17:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. a lépcső alatt lenne egy kis szekrényszerűség, tükrös ajtóval :)
2012. okt. 7. 17:51
 5/11 anonim válasza:
Luxus lakás
2012. okt. 7. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyszintes körülbelül 150 négyzetméteres kertes ház. (Most emeletes van sajnos.) Biomassza fűtés és napkollektorok. Mindenképp legyen benne háztartási helység. Ide helyezném a mosógépet, vasalót, varrógépet, tisztítószereket stb. A szülőknek külön saját gardrób és fürdőszoba, hidromasszázs káddal és zuhanyzóval, két mosdóval, közöttük egy sminkasztallak, puffal. Így lenne helyünk relaxálni és elvonulni egy kicsit. A gyerekeknek közös fürdő. Étkező és nappali egy légtérben. A konyha összenyitható legyen egy nagy tolóajtóval az étkezővel, de ha rumli van, vagy halat sütök, akkor ne terjengjen a szag a házban. A konyhából a kertre nyíljon egy terasz, nagy üvegajtóval. A terasz fedett legyen és télen, télikertként használható. Fűtött garázs. A kertben fedett medence, jakuzzi és konditerem, összekötve a házzal. Kinézetre elegáns, örök érvényű, modern és régi keveréke.

Földszintes verzióban ilyesmi:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 7. 19:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Már vagy 10 perce gépeltem az álomotthonom, mikor nagyon ügyesen elkattintgattam és kitörlődött :(

Konyha: Világos, barátságos, minden új, de egy kis country stílust tükrözzön, egyben lenne az ebédlővel:

pl:

[link]

Nappali: Világos, de kicsit kuckós, lenne benne egy nagy tégla, vagy téglának látszó fal, illetve nagy süppedős kanapé, amibe az ember csak úgy belevetné magát. Lenne benne kandalló, amit karácsonykor, meg 1-2 jeles alkalommal begyújtanék, ez klasszikus stílusú lenne. Rengeteg könyv lenne egy polcon, plusz tv. Az ablak kiugrós, és az ablakfülkében lenne egy kiülő párnákkal.

pl:

[link]

[link]

Fürdőszoba: egy helyiségben lenne a wc-vel de elválasztva azon belül fallal. A stílusa enyhén svéd beütésű, mutatom is milyen:

pl:

[link]

A hálószobánk ilyesmi:

[link]

A leendő gyerekek szobái pedig még kérdésesek, az ő stílusuktól függ :) azok az emeleten lesznek :)

A lépcső alatti gardróbban lenne a háztartási helyiség.

A konyhában az ablakban termszetenék fűszernövényt, és lenne a gyerekeknek lombház is. Lenne japán sakura fa, barackfa, tulipán fa, tulipán, jácint, orgona. Ezek a kedvenceim :)

Illetve sziklakert tóval és csobogóval.

2012. okt. 7. 22:52
 8/11 anonim válasza:
Nekem abszolút japán stílusú az álomszobám, egyszerű minden fából van és minden alacsonyan van, nem foglalják a helyet, ezáltal nyugodt a környezet is :))
2012. okt. 8. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem az egyik a fővárosi forgatagban egy hiper-szuper agglegénylakás, ahol egy sűrű nap után meghízhatom magamat. Elegáns fényes felületekkel, krómmal.

a másik pedig a zöldben, kerttel, kutyával, napelemmel, kerti tusolóval, patinásra koptatott újrafestett bútorokkal, ronygszőnyegekkel, meleg kárpitokkal, cserépkályhával, suttal, gerendákkal, pincével, gyümölcsfákkal

2012. okt. 14. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:

ja, és nagy konyhával, középen nagy asztallal, afölött lógjanak nagy fényes rézüstök, rézserpenyők ...

szép ez a fehér konyha !!!!

2012. okt. 14. 14:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!