Eddig 378 pozitív feedbackem van, évek óta rendelgetek. Két alkalommal lettem átbaszva, egyszer egy koreai (egy ritka autómakett penészes kiszerelésben jött meg pedig a fényképen hibátlan volt) egyszer meg egy kínai (nem olyan mobil telefont küldött amit hirdetett, de visszafizette az árkülönbözetet) volt.
Mostanában a NAV rászállt az amerikai csomagjaimra, rendszeresen rábasszák a 27% ÁFÁ-t és a 2,5% VÁM-ot, régebben minden megjött enélkül, de mostanában át szoktam az angol és a német ebay-re. Azok simán megjönnek.
Én viszonylag gyakran vásárolok az eBayen és ha ésszel használod, akkor szinte semmi esély rá, hogy pénzt veszíts (az idő az más kérdés). A kínai termékek olyanok amilyenek van ami jó, van ami szar. Ha baj van vele, akkor vissza kell kérni a pénzt és ennyi. Előfordul (velem még nem), hogy át akarnak venni, pl. a 256GB-os pendrive csak 8GB-os, de 256GB-osnak hazudja magát, a fényképezőben csak egy LED van egy elemmel, meg hasonlókról hallottam már, de ez ritka, mivel ebből csak akkor jöhet ki jól az eladó, és a vevő rosszul, ha a vevő béna.
Kínából valóban sok időbe telhet, amíg ideér a termék, simán lehet 30 napon is túl. Ha késve is, de szinte mindig megjön. Leginkább tényleg a néhány dolláros termékeket éri meg megvenni, de a drágábbakkal sem volt bajom. Mindenesetre ha a termék megjött, akkor jól meg kell nézni és tesztelni, hogy minden rendben van-e vele.
9:58-nak.
Már csak ilyen a NAV!
Sajna!
Mióta Angliába költöztem én is rendszeresen vásárolok az ebay-en. Nagyobb a választék, olcsóbbak az árak. Mindig figyelmesen olvasd el a leírást (főleg nagy értékű dolgoknál), mert van hogy a képen mondjuk egy szép ruha van, a leírásból meg kiderül hogy csak anyagmintát kapsz. Ha kell vedd fel a kapcsolatot az eladóval több infó vagy egyéb dolgok miatt. A vásárlókat amúgy nagyon védik, így ha becsaptak könnyen visszakaphatod a pénzed. Akkor is ha az eladó "eltűnt" miután megkapta a termék árát.
Nekem többnyire jó tapasztalataim vannak, bár volt ami nagyon gagyi volt. Azért a kínai órám sokkal szebb és tartósabb mint a márkás.
Szia!
Én igaz nem eBay-en rendeltem, hanem AliExpress-ről, ami kb. ugyanazt a célt szolgálja. Kijelzőt rendeltem egy 7 inches táblagépre. Kínából persze.
Kapcsolattartásban nagyon jók, azonnal válaszoltak az e-mailekre, kedves volt.
Rendeltem, egyküldtem a lóvét, 12 nap múlva meg is jött egyben a cucc, sérülések nélkül. Kicsit félrevezető volt az info, mert nem pont úgy küldték a terméket, ahogy a képen volt, de végül gond nélkül sikerült beszerelni és hibátlanul működött.
Mindenre pontosan kérdezz rá, akkor nem nagyon lehet gond.
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!