2/20 anonim válasza:
Minden héten rendelek valamit. Sokkal jobban megéri mint boltban vásárolni.
3/20 LeGrady válasza:
Nekem jók a tapasztalataim, magával az oldal működésével kapcsolatban. PayPal-t használok mellé egy virtuális kártyával, amin sosincs nagy összeg.
A termékek már egy más kérdés, hiszen minőségi garancia nincs. Jómagam "száz forintos" boltként használom. Eddig minden rendelésem megjött, és a minőséggel sem volt gondom, bár nem is tettem nagyon magasra a lécet.
4/20 anonim válasza:
Én is rendletem már főként új nagyobb értékű dolgokat (babakocsit, gyerekülést autóba) ami itthon drágább mert azért a posta sem kevés és egy kiseb értékű holminál nem biztos hogy megéri..nem csalódtam, persze mindig csak tuti eladótól vásárolok akinek a visszajelzései igazolják a megbízhatóságát.
5/20 anonim válasza:
1x próbáltam rendelni és nem jött meg.Tegyük hozzá,hogy ha jobban szétnézek akkor láthattam volna,hogy kamu hírdetés.DE VISSZAKAPTAM A PÉNZEM.(9750ft)Sok kamu dolog van fent ez biztos.De ha profi eladótól vásáról az ember akkor szerintem tuti a dolog.Ismerőseim nem panaszkodnak.Várakozási idő az elégsok mondjuk ha Kínából jön a cucc.
7/20 anonim válasza:
Én is ugyanazt kérdezném azzal a kiegészítéssel, hogy nem merész dolog (a Magyar Posta miatt) külföldről csomagot feladatni? Én már annyiszor hallottam, hogy eltünedeznek a feladott holmik útközben, hogy nem merek az eBay-ről rendelni semmit. Aki tud, légyszi cáfoljon rá...miket rendeltetek, amik meg is érkeztek?
8/20 anonim válasza:
Én rendeltem már amerikából egy processzort ami nagyon jól működik meg hongkongból egy távcsövet ami elég gagyi de olcsó is volt, eddig elégedett vagyok az ebayel.
9/20 anonim válasza:
Na meg annyi hogy ha valamit rendelsz kinából akkor az olyan dolog legyen ami nem törékeny, a kinaiak csak halomra bedobálják a cuccokat a gépbe aztán ami törékeny az biztos hogy össze is törik.
10/20 anonim válasza:
2 éve rendelgetek, sose veszett el semmi, minden megérkezett épségben eddig. Csak olcsó dolgokat rendelek. 10ezer ft alatt. Pl ruhák, cipők, ékszerek, sminkek, krémek, egyéb kacatok, meg női dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!