Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Vendégdilemma! Most akkor...

Vendégdilemma! Most akkor hogy kéne?

Figyelt kérdés

Van egy "vitapartnerem" akivel ezzel kapcsolatban szoktunk eszmét cserélni.

A lényeg hogy kicsi a lakás,másfél szobás.Az egyik szoba a gyerekszoba,a másik a mi szobánk,ami ugye a hálószoba.Ott van mindenünk,ott alszunk stb stb.

És itt jönnek a képbe a vendégek,hogy hova tegyük őket?

Az a szokás hogy ha megkajáltunk akkor bemegyünk a szobába ejtőzni,beszélgetni.

Viszont,én úgy vagyok vele hogy kicsi a lakás és mivel relatíve nincs nappalink így én nem szeretem ha bárki is bejárkál a hálószobánkba.Nem azért mert elvesz valamit hanem mert az a mi intim szféránk és ott nincs keresni valója a vendégeknek.

De a konyha se megoldás,mivel ott meg a kaja szagban ülni órákon keresztül és jó pofizni mégis csak kényelmetlen egy idő után.Egy szék nem ér fel egy kanapéval.

Én szeretném a szobát igazi hálóvá megcsinálni.Nem össze csukható ággyal,gardróbbal pár kisebb bútor és kész.

Tehát se fotel se semmi vendégváró hely nem lenne benne.

Tudni kell hogy nem olyan sokszor van nagy vendégeskedés. Nagyon ritka.Amúgy ha egy egy barát felnéz akkor a konyhában jól el vagyunk.

Kérdés:Mondjak le a hálónkról és alakítsam úgy ki hogy nappalivá lehessen tenni?

Vagy ez van,ilyen kicsi a lakás és érjék be a konyhával?

Köszi a válaszokat!

2012. okt. 1. 06:38
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Nem lehet egyszerre dugni is meg szűznek maradni.

Vagy vendégek, vagy hálószoba.

2012. okt. 1. 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Hogyan lehet élni egy olyan lakásban, ahol csak háló és gyerekszoba van?

Még a barátot sem fogadnám a konyhában, pedig nekem nagy a konyhám.

Normális ember nem fekszik egész nap az ágyban, hanem beszélget a párjával, olvas, vagy TV-zik stb. Ehhez pedig az ágy nem felel meg. A gyerek hol van, ha kijön a szobájából? Ő is az ágyon ugrál?

Az ágy maradjon éjjel az intim szférád!

Fontosabb, hogy a lakás élhető legyen.

2012. okt. 1. 07:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!"

Ha most csak annyi van, hogy a ti szobátok nappal nappali, éjjel pedig háló, akkor most ez van!

Majd ha "futja többre", akkor lehet külön-külön a kettő.

Mit gondolsz, akik totál egyszobás, főzőfülkés lakásokban élnek, azokhoz egyáltalán nem szoktak vendégek menni???

2012. okt. 1. 08:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsi a lakás, nem hálószoba kell, hanem nappali, alvó hellyel
2012. okt. 1. 08:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy lehet ilyen .... stílusban válaszolni ahogy némelyikőtök azt megteszi...

"Hogyan lehet élni egy olyan lakásban, ahol csak háló és gyerekszoba van?"

Nem tudom te melyik bolygón laksz,de pl ezen a városrészen,ahol én lakom kismillió lakás másfél szobás.

Tehát 2 szoba,konyha,fürdő wc-vel és egy előszoba.

Ez szerinted nem lakás?Költözzek 25 szobás villába a vendégek kedvvért vagy hogy gondolod nem értem...

Nem is arra gondoltam hogy az ágyneműbe fekszik be bárki is.De attól mert összecsukható az ágyunk,attól az ágyunk marad...és egyébként nem (csak) az ágy az intim szféránk(nem tudom hol olvastál ilyet,mert én ilyet nem írtam),hanem maga a szoba és nem csak a d*gásról beszélek,de ki hogy értelmezi az intim szférát....leírtam hogy ott van minden holmink stb stb.

Na mindegy,a normális válaszokat azért nagyon köszönöm.

2012. okt. 1. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk is másfél szobás,ráadásul konyhában max 2 ember fér el.

Nagy szoba van ugy kialakitva hogy a nagy franciaágy el van keritve egy paravánnal a kanapétól,foteloktól,szekrénytől.

Igy vendég is jöhet de nem látja az ágyunk.

2012. okt. 1. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!