Milyen alap színű szőnyegem legyen, h designosabbá tegyem a kicsi apácás kecómat?
hófehér falak, laminált fapadló, szekrény megy a padlóhoz.
függöny fehér. szóval kb egy apácazárda az egész. nos a kanapét be akarom húzatni fekete "bőrrel".
a sötét színektől tartok kicsit, mert optikailag kicsinyítik a helyet. na meg a klasszikus virágmintás szőnyegektől pláne. de a szőnyegnek valami irtó nagy hatása van egy majdnem üres lakásban, tehát nem mindegy a színe.
gondoltam zebramintásra, vagy angol feliratosra, de az egyik régimódi a másik meg olyan jelentéktelennek tűnik.
ötlet?
pl ezen látszik, hogy olyan "rumlis" az egész, annak ellenére, hogy rend van
Szerintem válassz valami egyszínű erőset (kék, sárga, piros, lila) vagy olyan mintásat, ami nem "rumlis" (absztrakt, kockás, csíkos).
Én személy szerint szeretem a nomád kelim/kilim (síkszövött) szőnyegeket is, ha nem csak modern mintákban gondolkozol: ezek elég erős mintájúak (nem lesz jelentéktelen), strapabírók, könnyen takaríthatóak és szerintem otthonosabb érzet egy kézi szövésű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!