Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozásban "van sok kicsi sokra megy" alap? Furca a kérdés, lent megmagyarázva
Szóval eddig nem nagyon jártam szórakozni, majd az utóbbi időben elkezdtem és olyan helyzetekbe kerülök, hogy aktív flörtölés a csajokkal. Tegnap például egy részeg csajtól kaptam egy hatalmas dicséretet ami tényleg nagyon sok önbizalom növelő.
Szóval ez értelemben létezik ilyen? Hogy eljárogatok szórakozni és ott a csajoknál szépen lassan tökéletesítem a csajozási technikákat. 19/f
Így van. Csak a külső.
Ha jól nézel ki és jó a dumád akkor is tuti a siker de ha jól nézel ki és bénázol akkor meg mondják, hogy jajj de aranyos, cuki ez a pasi és milyen helyes. Akkor is bejön.
utolsó... akkora kulák nem vagyok, sőt akkora sem, hogy anyuci meg apuci a fenekem alá vágjon egy bmw-t, hanem átlagos. Én szerintem jól nézek ki és most nem egót villantok, hanem így van ;)
A dumám sem rossz, jó nem az a szófosó vagyok, de én szeretem röhögtetni a csajokat, kissé cukkolni, mert kissé pofátlan vagyok.
Tehát akkor a kinézet, duma. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!