Emlya kérdése:
Ilyet lehet még kapni? És mennyiért?
Figyelt kérdés
Hol tudok olcsón olyan konyhabútor elemet venni ami kb 90x40-es és mosogató alá, tehát hátul lyukas és nincs rajta munkalap, és fehér színű szürke márvány mintával???2012. szept. 25. 17:22
1/6 anonim válasza:
Menj be egy lapszabászatba és vágasd méretre ilyet nem igen kapsz sehol.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és lapszabászat az hol van??? És kb mennyibe fog kerülni???
2012. szept. 26. 13:31
3/6 anonim válasza:
Mivel nem irtad meg hogy hol laksz igy érdeklődj a környezetedben hogy ott hol van ilyen .Az árat ott helyben kiszámolják az sok mindentől függ (van e kerekités élszalag vasalás mennyi anyagot használnak fel és milye stb)Én a fürdőszobába vágattam a sarokba plafonig érő polcrendszert aminek az oldala zárt alsó része szennyestartó billenő ajtóval a polcok lekerekitve élfóliázva kb 12-13ezer ft volt ez kb4-5 éve volt most nem tudom mennyibe kerül m2-re.
4/6 A kérdező kommentje:
Na az nem is drága olyanért, és személyre szabott, ami külön j. Amúgy Újkéren lakom, ami Sopronhoz, meg esetleg Szombathelyhez van viszonylag közel.
2012. szept. 26. 23:32
5/6 anonim válasza:
Na akkor harcra fel! Pontos méretet vigyél!
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a segítséget! :)
2012. szept. 28. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!