Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tudnátok küldeni olyan képeket...

Tudnátok küldeni olyan képeket amivel őszies hangulatot tudok varázsolni a nappaliba/ebédlőbe? És őszre milyen illat talál?

Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
2012. szept. 19. 19:12
 2/6 anonim válasza:
illatnak személy szerint a fahéjat tudnám elképzelni, bár nem tudom, miért.. (:
2012. szept. 19. 19:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. szept. 19. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi ilyenkor mindig fahéjas-rumos-szegfűszeges alma teát készítünk.

Konkrétan egy fazékba engedsz vizet, az (1 db) almát meghámozod, felvágod, és megfőzöd (egészen puhára). Ezután ízesíted, rummal, cukorral, én egy csomag vaníliás cukrot is teszek bele, 5 db szegfűszeget, mézet, citromlevet, fahéjat.

Utána az egészet hagyom állni 20 percig, majd leszűröm. A tea isteni, az egész lakást átjárja a finom, fahájas-almás-rumos illat. Ráadásul a megfőtt almát is meglehet enni, mert jól átveszi az ízeket, és olyan mintha kompót lenne. :)))

De ugyanezt lehet csinálni szilvával.

2012. szept. 20. 06:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon jó!! ^_^

Köszönöm az ötletet én is elkészitem :)

2012. szept. 20. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy ízlett-e! :)) Kíváncsi vagyok mások véleményére is, mert én csak a páromon teszteltem, azóta minden nap ezt kell főznöm neki.. :)
2012. szept. 21. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!