Szerintetek meg lehetne csinálni?
sziasztok:) először kiszi azoknak elolvassák és válaszolnak. Szóval az a helyzet, hogy a szobám kicsike.. igazából elférek benne, mondhatni kényelmesen, de vágyok nagyobb szobára. Tudom hogy sok embernél jobb a szobám és másnak még ilyen méretű se adatik meg, csak azért vetettem fel, mert fölöttünk a padlás olyan nagy mint az egész lenti emelet( nagy a házunk) és nagyon nagy. persze tiszta kosz minden, meg roncs, apu a lomokat hordja fel anyu azokat a cuccokat amik nem kellenek. Amikor kisebbek voltunk felvetődött hogy lehetne ott szobánk, de nem lett. Megkérdeztem anyát h nem-e lehetne felújítani, azt mondta hogy 2 millió forint lenne, de szerintem hülyeség, csak lusták lennének..( 16 L vagyok és nemtomh érdemes e belekezdeni ha 5-6 év múlva 'kirepülök'). Na szóval a padlást úgy gondoltam hogy a 2/3-a szoba lenne, a maradék egy harmad a lomoknak, meg a régi holmiknak( am ráférne lomtalanítás) és le van vakolva a fal, csak le kéne festeni, alaposan kitakarítani, és felhordani a cuccokat ( az ágyam is összerakhatós). Télen meg megoldható, mert van elektromos radiátorunk , szóval nem kéne azt bekötni. Fent van nagy ablak és erkély is.. anyu nem engedi meg de én szívesen festenék, takarítanék a kövi nyári szünetben, vagy már a szünetekben elkezdeni. Ti mit gondoltok erről?
én nem akarok telhetetlen lenni örülök h jó módúak vagyunk csak elgondolkodtam az ötleten !
köszi az ötleteket:)
és hogy győzzem meg anyut?
köszi mindenkinek* bocsi a hibákért!
szóval anya szerint nagyon sok lenne, de én nem akarok új bútorokat vagy ilyesmi.. esetleg mini kanapé de azt úgy hogy a szülinapomra vagy értitek
Ehhez építési engedély is kellene! A tető alá is kellene szigetelés,mert anélkül télen nagyon hideg,nyáron nagyon meleg lenne. Egy vagyonba kerülne az elektromos fűtés is.
Igaza van anyukádnak,hogy nem akar belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!