Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Már vagy két éve új szobám...

Már vagy két éve új szobám van, de nem az igazi, hogy lehetne azt csinálni, hogy nagyobbnak látsszon?

Figyelt kérdés
Olyan egy éve anyum már unta hogy sosem tetszett a szobám berendezése, és vett titokban egy kanapét, amíg táborban voltam, de nekem nem tetszett..de természetesen ezt nem mondtam. A lényeg hogy nem tudom, azt hogy mondjam meg anyumnak hogy rendes ágyat akarok, és ki is fizetném, mert van rá pénzem. Át akarom rendezni a szobát, és már tudom is hogy legyen, és az a megoldás praktikusabb is lenne, mert nagyobbnak látszana a szoba. Mert ami most van az csak szenvedés:\ Ha ki van nyitva a kanapé akkor nem lehet átmenni a szobán, és engem már nagyon zavar..:( Lécci segítsetek:\

2012. aug. 10. 11:37
 1/3 anonim válasza:
Mondd meg anyudéknak kerek perec hogy mit szeretnél, szerintem nem fognak megsértődni főleg hogy ki is fizeted. Azzal pedig annál jobban megbántod, minnél később mondod el hogy nem tetszik a kanapé.
2012. aug. 10. 12:37
 2/3 anonim válasza:
Mondd el neki a terveidet/érveidet nyugodtan, nemhiszem, hogy megharagudna, ajánld fel, hogy megveszed az új ágyat ezt pedig esetleg eladhatnátok.
2012. aug. 10. 12:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Igaz, majd felajánlom neki hogy el is adhatjuk, mert még nem használtam valami sokat:) Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2012. aug. 10. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!