Már vagy két éve új szobám van, de nem az igazi, hogy lehetne azt csinálni, hogy nagyobbnak látsszon?
Figyelt kérdés
Olyan egy éve anyum már unta hogy sosem tetszett a szobám berendezése, és vett titokban egy kanapét, amíg táborban voltam, de nekem nem tetszett..de természetesen ezt nem mondtam. A lényeg hogy nem tudom, azt hogy mondjam meg anyumnak hogy rendes ágyat akarok, és ki is fizetném, mert van rá pénzem. Át akarom rendezni a szobát, és már tudom is hogy legyen, és az a megoldás praktikusabb is lenne, mert nagyobbnak látszana a szoba. Mert ami most van az csak szenvedés:\ Ha ki van nyitva a kanapé akkor nem lehet átmenni a szobán, és engem már nagyon zavar..:( Lécci segítsetek:\2012. aug. 10. 11:37
1/3 anonim válasza:
Mondd meg anyudéknak kerek perec hogy mit szeretnél, szerintem nem fognak megsértődni főleg hogy ki is fizeted. Azzal pedig annál jobban megbántod, minnél később mondod el hogy nem tetszik a kanapé.
2/3 anonim válasza:
Mondd el neki a terveidet/érveidet nyugodtan, nemhiszem, hogy megharagudna, ajánld fel, hogy megveszed az új ágyat ezt pedig esetleg eladhatnátok.
3/3 A kérdező kommentje:
Igaz, majd felajánlom neki hogy el is adhatjuk, mert még nem használtam valami sokat:) Köszönöm az eddigi válaszokat:)
2012. aug. 10. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!