Mennyibe kerül egy falfestés?
Anyám nem akarja befesteni a fürdőszobát, pedig tiszta penész, meg fel van repedve(vagy meg van repedve?), de szerinte felesleges, mert hogy újra kijön egy év múlva. Régebben tényleg évente festettük, és ráfestettünk már egy csomó extrakiváló,penészölő, repedésgátló festéket, és nem nagyon használtak.
De, most annyira csúnya, hogy egyszerűen utálok bemenni, és azt sem szeretem, ha jön valaki hozzám, mert szégyellem.
Arra gondoltam, hogy összegyűjtöm valahogy rá a pénzt, és megcsináltatom. Mennyire lenne drága?
3x3 m területről van szó, és elég lenne egy sima, "legolcsóbb" festék-festés. Esetleg, nagy munka lenne-e, ha saját kézzel csinálnám? Vagy úgy nem olcsóbb? Borsod megyei vagyok. Csiszolni is kell, gondolom és utána festeni. Festeni már festettem falat.
Biztos sok helyesírási hibával írtam le a kérdést, de lehetőleg csak a kérdésre válaszoljatok.
nem tudok érdemben hozzászólni
de nincs benne helyesírási hiba :)
5-ös !
Igazából mindig késő ősztől kora tavaszig penészedik (utána meg úgy marad), valószínűleg azért, mert fürdéskor nem tud rendesen kiszáradni. Pedig megy a gáz, kb. félórát-órát naponta, de tovább sajna nem lehet, mert sok pénzbe kerül. Próbáltam már sissy-szavó penészírtóval, de nem sokat értem el. Használt, de annyira erős a penész, hogy keveset használ:( Pedig kb. 5 dobozzal fújtam a falra:O
Miskolci vagyok egyébként. Anyukám azt mondta, hogy belekerülne 50-100.000 Ft-ba, és hogy ő annyit nem ad ki érte:(
hát, sajnos nekünk sem a szavó, sem más penészölő nem jött be:S levitte kicsit a penészt, viszont a nagy része megmaradt:S
Azt elfelejtettem írni, hogy lány vagyok. Így is megcsinálhatom a falat (nem érdekelne, ha festékes lennék,vagy ilyesmi). Vagy azért ehhez kell erő?
Köszönöm!:)
Igazából én is úgy érzem, hogy sikerülhet, mert nagyon szeretném a normális fürdőszobát:)
Most még sajnos nincsen rá pénzem, de amint lesz, nekiállok, és írok, hogy hogy sikerült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!