Hol tudnék Brit zászló mintás ágyneműt és plédet venni? Linkek is jöhetnek ilyenekről.
SZÓVAL!
Én zászlót angol turiból szereztem. :) találtam Britt és angol zászlót is, elég nagyot. ;) ágynemút még én sem találtam, de párnát pl lehet pólónyomósnál is csináltatni. ;)
Utolsó előtti, köszi... :)
Utolsó takarodj innen senki nem hívott, ha kérdezni akarsz akkor tegyél fel új kérdést, főleg akkor ne kérdezz, ha már válaszolni nem válaszolsz...
Miért neked milyen pléded van? Ez tetszik neked nem mindegy? Én se szóllak le ha pl neked sima egyszínű van vagy csíkos szóval fogd be...mi vagy te retardált, hogy csak az a jó amit te használsz?
Szia!
Elkeserítő, hogy tényleg így kell viselkedni.
Elég régi a kérdésed, de tekintve hogy használható válasz nem sok érkezett, így:
Magyarországon legfeljebb kínai piacon találsz, HA találsz, de azt ne vedd meg, mert olyan is, első mosás után kimegy a színe.
Nézz körül külföldi lakberendezési árházak webshopjában, elég sok van. Amazonon és ebay-en is érdemes körülnézned.
Ha beírod a keresőbe hogy "Union Jack Bedding" 100% hogy kiad rá egy csomó helyet, ahol rendelhetsz.
Ha semmit sem találsz, vedd fel velem a kapcsolatot, ha legközelebb megyek Angliába akkor megbeszélhetjük hogy hozok neked.
Most mmiért kell azt mondani, hogy "majmolja a divatot!" ?
A brit zászló nem unalmas, de hozzáteszem: magyar zászlós cuccokat nem lehet venni, nem is gyártanak szinte...
Amúgy a kérdésedre a válasz: én a Jyskben láttam amerikai plédet, de szerintem brit ágynemű is akad, ugyanis ott vannak ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!