Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szekrényötleteket kérnék, mit...

Szekrényötleteket kérnék, mit gondoltok milyen legyen?

Figyelt kérdés
Van egy kihasználatlan falrészem a nappaliban, az egyetlen baj az, hogy max 40 cm szélességű szekrény fér oda el, a hosszúság nem korlátozott. Arról lemondtam, hogy ruhásszekrény legyen, viszont pár díszt, vagy esetleg néhány könyvet rá lehetne tenni (megjegyzem, hogy nem könyvespolcnak szeretném). Van ötletetek mit lehet kihozni ebből a helyből? Ha van esetleg kép, vagy link,annak nagyon örülnék..:) De csak szimpla ötletek is jól fognak, arra nézve hogy nézzen ki :)
2009. júl. 27. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

valami ilyesmi polc jobb sztem nappaliba, ezt összerakja egy asztalos is, egyszerű lehet rá pakolni jopofa cuccokat, ami feldobja a nappalit....

szavakban most ezt nem tudtam volna kifejezni h h néz ki:D

Szekrény szélében lehet még valamilyen minta, hullámos vagy iyesmi, ha ezt unalmasnak látod, de ez függ a napplaiban lévő többi bútotól is, mi lenne jó még oda.

2009. júl. 27. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Ikea honlapot, rengeteg dolog van 40 cm szélességben, többféle színben, elég jó áron (5-10E Ft, ennyiből az asztalos se hozza ki és vannak hasonlóak mint amit az előző válaszadó belinkelt). A polcokat meg úgy variálod ahogy akarod és azt raksz rá amit akarsz.
2009. júl. 27. 19:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek :)
2009. júl. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!