Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan fessek extrém szobát...

Hogyan fessek extrém szobát lányomnak 3 színből?

Figyelt kérdés
sötétlila, világoslila, narancssárga. ezek állnak rendelkezésemre. mit keverjek, hogyan fessem? az egyik fal ilyen, másik olyan kombi neki nem lesz elég jó szerintem, valami látványosabbat szeretnék. vízszintes esetleg függőleges cikkcakk, félméterenként változva, vagy mi lenne még vad?
2009. júl. 25. 14:33
 1/8 anonim válasza:

Ilyen hogy tetszene?

[link]

2 falra minta.

2009. júl. 25. 15:18
 2/8 A kérdező kommentje:
hú, ez nagyon tetszene, csak az a baj, hogy a szoba sarkai foglaltak, nem igazán látszódna :(
2009. júl. 25. 15:21
 3/8 anonim válasza:

Mindenképp felakarod használni a narancssárgát is?

Mert a sötétlilából + világosból keverhetnél egy harmadik, más arányokkal egy negyedik lilát és akkor minden fal más árnyalatú lila lenne. :)

2009. júl. 25. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Sokkal igényesebb lenne ha nem lenne ilyen iszonyú színkavalkád!!Én inkább a dekorációval dobnám fel!Pl az ágyát elkeríteném egy térelválasztó függönnyel, ami lehet akből, üveggyöngyökből, fából, karikákból, tollból, millió színes dologból, nagyobb áruházban lehet kapni, és sokkal igényesebb mintha papagáj szobát csinálsz neki!
2009. júl. 26. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem a narisárgát hagyd ki, vagy ha nagyon szeretnéd akkor csak minimális mennyiséget használj belőle. rajzoltam neked 1-2 megoldást ami nekem bejön. ezek nagyon könnyűek, de a vonalakat lehet függőlegesen is használi, mondjuk nekem úgy jobban tetszik, bár ez a szoba falaitól is függ. 1értelmű h ha túl hosszúak a falak akkor a vízsintes csíkozást ki kell zárni. inkább a kiegészítőket variáld a festés mellé. nekem tetszik nagyon a lila szín a falon. most festettünk mi is. az én szobám színe terracotta (1ik fal) és rózsaszín-barackvirág mix( a többi 3). mostmár bánom h nem lilát választottam:S de azért így is tetszik.
2009. júl. 27. 00:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ja, bocsi előző vagyok, nem linkeltem képet. itt vannak:

[link]

[link]

[link]

2009. júl. 27. 00:55
 7/8 anonim válasza:
az utolsó középső rajza nagyon tetszik. én azt javasolnám :)
2009. júl. 29. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
én is a középsőre szavazok!
2009. júl. 30. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!