A szobámba szinte minden fábol és fa szinböl van. Abba a szobába milyen fali szin megy zöld vagy kék?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 10:56
1/11 anonim válasza:
sárga
bár attólfügg milyen fa színű. rengeteg féle fa szín van.
én se a zöldet se a kéket nemtom elképzelni, de lehet h másik faszínre gondolunk:D
2/11 anonim válasza:
Nagyon sokféle szín!
Nálunk piros a fal az egyik szobában, a másikban meg zöld, a harmadik sárga, de milió szín van ami még passzol hozzá!Mindenhol fabútorunk van. Csak jól kell kiválasztami hozzá a kiegészítőket! mármint, hogy színben passzoljanak!
3/11 anonim válasza:
11:02-es! Miért nem tudod elképzelni a zöld színt fabútorokhoz? Nézz csak ki az ablakon! Fák, zöld, piros, sárga levelekkel! Mind a természetben előforduló színek!
4/11 anonim válasza:
azéééééér mondtaaaaaaam h lehet h nem egyféle faszínre gondolunk. mert nálam pl a faszín azilyen világos faszín és ahhoz hülyén nézki a kékis meg a zöldis. tudom, mer lefestettem vmit kékre amit ráraktam az asztalomra és hülyénnézki
5/11 anonim válasza:
Ugyanannak a színnek sokféle árnyalata van, akár sárga is van olyan, amelyik nem illik a fához és van olyan, amelyik nagyon mutat. Ugyanígy a zölnek, kéknek, pirosnak, sőt, akár a szürkének(!) is vannak olyan árnyalatai, amiket jól lehet a fával kombinálni. Minden a fa árnyalatától függ.
6/11 A kérdező kommentje:
2009. nov. 12. 20:19
7/11 anonim válasza:
zöld......am a 2-dik képen a ti házatok?mert tök szépp
8/11 anonim válasza:
jajj...ez a zöld ez nagyonjó. énis ilyesmire akartam festetni a szobám nyáron. sztem ez nagyon jólfog állni a fabútorokhoz.
én a zöldre szavazok.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem nem a miénk az a ház:S :) akkor zöld lessz szerintem köszi mindenkinek:) De azért még írhattok tippeket :)
2009. nov. 13. 07:36
10/11 anonim válasza:
Szerintem egyszerű fehér szín lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!