Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mitől tűnhetne rendesebbnek a...

Mitől tűnhetne rendesebbnek a szobám?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy hiába rakok rendet, mégsem tűnik rendesnek. Bizonyára azért, mert elég sok kacat van szem előtt, amiket azért nem akarok kidobni mert még kellhetnek. A dobozolás segítene? Ilyen textílkosarakra gondoltam a polcaimon. Vagy tudtok jobb ötletet?

Köszi! :) 14/L

2012. aug. 9. 20:25
 1/5 anonim válasza:

háát, én például egy régebbi nagyon szép, virágos zsebkendőtartóban tartom a körömlakkjaimat. :) Amúgy én az ilyen "kacat" fajta cuccaimat, általában színes, mintás dobozokban tárolom. (Ikeából vannak, és nagyon szeretem őket :)

Remélem segíthettem. :)

2012. aug. 9. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
kösz a választ:) ez jó ötlet! mármint a körömlakkos!
2012. aug. 9. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg valamilyen fiókos szekrényhez, komódhoz mit szólnál? Abban egész jól el lehet süllyeszteni a "kacatokat", de könnyű elővenni is, ha kellenek. :-) Egyébként milyen gyakran használod azokat a dolgokat?
2012. aug. 9. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:

az ikeás dobozok jó ötlet. a kis apró vackokat bele lehet tenni, nem porosodnak a polcon, könnyebb takarítani. ha kell, előveszed, kikeresed, aztán visszatolod a helyére.

12 éves korom óta dobozolok, bevált, tuti módszer :)

24L

2012. aug. 9. 23:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket! Komód azért nem kel mert van egy ruhásszekrényem aminek vannak fiókjai is és ott is vannak kacatok, sminkcuccok meg ilyesmi.

Asszem a dobozolást fogom választani :)

2012. aug. 10. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!