Az IKEÁ-nál a minőséget vagy a dizájnt kell megfizetni?
Az ikeás ágy nagyon tetszik kinézetre, csak nem tudjuk mennyit bír, kinyagdulnak a lábai vagy tartja az az acél középgerenda? Szerintetek a malm ágyat válasszuk vagy ezek közül valamelyiket?
Ágy
Ikeás ágy
MÖBELIX
KIKA
BEDS.HU
Matracok
Ágyak háza
Pilis felnyílós, ágyneműtartós ágykeret
ez nagyban függ attól is, h milyen súlyban vagytok a pároddal :)
ha átlagosak, vagy vékonyak vagytok, akkor nem kell aggódni még akciózás közben sem ;) ha viszont teltebb, husisabb az alkatotok, akkor valami masszívabb, drágább ágyat néznék.
mi a párommal mindketten tekintélyes méretekkel vagyunk megáldva. magasak, és ducik vagyunk, szóval én semmilyen ágyat nem merek venni, a matracon alszunk a földön, onnan nem lehet lejjebb esni :)
az ágyrácsból is érdemes jó minőségűt venni, sokat számít.
na, akkor az arányok megvannak : én 80, ő 160 :)
de mivel ugye duplasúlyú mint én, ezért már most látom, h rugós matrac az ő oldalán jobban ki van feküdve...
ágytornázni középen szoktunk, de még így is félek :)
azért köszi a bíztatást. konkrétan melyik típusú ágyatok van?
ja, amúgy sima rugós Ikea matracunk van, de már 6 éves, és kicsit kikezdte az idő vasfoga. most egy habszivacsban gondolkodok. egyelőre jó a földön is, már azóta ott alszom, mióta megvan a matrac.
lehet azért félek ennyire, mert 10 évesen, a 45kilós habtestem alatt leszakadt az ágyam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!