Hogyan védjem a világos padlószőnyeget a cipős kosztól?
Figyelt kérdés
Elszúrták az irodám/lakásom felújítását, és tévedésből mindenhol bézs padlószőnyeget raktak le. Most már így marad, viszont kéne valami ötlet, hogy ne látszódjon meg rajta a kosz, ami bejön a cipőn. Sajnos nem kérhetem meg az ügyfeleimet, hogy vegyék le a cipőjüket, ezért valami más kéne.2009. júl. 18. 17:49
1/7 anonim válasza:
Tegyél rá nejlont, arra meg futószőnyeget!
:D
Tegyél az ajtó elé egy cipőtisztító gépet. Az ügyfelek úgyis kipróbálják, és tiszta lesz a cipőjük mire beengeded őket!
:)
2/7 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy eléggé megtisztítja a cipőtalpat egy ilyen gép? Egyébként nem igazán szoktak várni nálam a partnerek, egyből jöhetnek az irodába...
2009. júl. 18. 18:15
3/7 anonim válasza:
talán egy tarka ronygszőnyeg kiterítve megoldaná, bár egy irodában, lehet, hogy egy irodában furcsa lenne. jobb ötletem nincs több, a lábtörlőn kívül, de az szintén nem sokat használ.
4/7 anonim válasza:
elnézést, az "irodában" kétszer sikerült. :$
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Megpróbáltam, hogy teszek valami plusz szőnyeget a padlóra, de a görgős székek miatt nem lenne túl jó megoldás. Mindenképpen a vendégek cipőjét kéne valahogy megtisztítani... A lábtörlők tényleg nem érnek sokat?:S
2009. júl. 18. 18:27
7/7 anonim válasza:
Én vennék egy kommersz legolcsóbb szőnyegpadlót és azt tenném az eredetire. Vagy van ez a műfű szerű zöld vagy fekete színű műanyag valami. Nem tudom a nevét. Ami a bevásárló központok ajtóiban is van télen. Olyat tennék be az íróasztalig. Az asztal az ajtóval szembe tenném. Így odáig tudnának csak menni az ügyfelek. Vagy laminált parkettát tennék a szőnyegpadlóra. Talán egyszer még lesz olyan, hogy nem irodaként funkcionál majd az a helyiség és akkor ott lesz a szép tiszta bézs szőnyegpadlód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!