Indukciós főzőlap, vagy sima kerámiás főzőlap?
Még egy kis utánaolvasással, utánajárással végül döntésre jutottam. Maradok a kerámiásnál, hiszen azt már ismerem és jól tudok rajta főzni - jobban, mint gázon.
Annak a válaszadónak pedig: tudod, meglehet, hogy nem csak olyanok járnak ide olvasni meg kérdezni, akiknek 80-nál kevesebb az iq szintjük. Mint ahogy te sem vagy idióta, rólam sem kell feltételezni. Tapasztalatokat még mindig nem írtál, ezt mondjuk sajnálom, de már nem is kell, sikerült döntenem, köszönöm.
Kérdező, nem döntöttél rosszul, nekem indukciós van, kamu, hogy "hideg", igaz, hogy maga fazék melegszik a mágnesességtől, nem a lap és majd az melegíti fel a fazekat, de a forró fazéktól ugyanúgy forró lesz a főzőlap is, úgyhogy ha végeztél, annak ugyanúgy le kell hűlni.
Nyilván valamivel gyorsabban megy ez, de azért túlzás gyerekbiztosnak kikiáltani az indukcióst, az is ugyanúgy összeéget, ha úgy van, ráadásul kétszer annyiba kerül.
Amúgy csak elmondom a válaszolóknak a nagyi edényei nem felejtősek, mert a régi zománcos edények nagyrésze teljesen jól használható a tűzhelyen, meg az ikeában is még a fillérekért kapható leggagyibb is jó az indukciósra, szóval az edényezés nem olyan nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!