Hogy mentsem meg a Bonszai-om?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy Bonszai-t 2 hete és lehullajtotta a leveleit. S kereskedésben ahonnan kaptam, üvegházban volt, most a pára utánpótlását hirtelen a fürdőszoba nyújtotta lehetőséggel élek. A locsolás 1,5 naponta végzem el és 2dl csapvizet locsolok rá. (a tál amiben kaptam 20cm átmérőjű)Az utolsó amit szeretnék megemlíteni, hogy nagy segítség lenne már az is hogyha valaki felismerné a képről.
2012. júl. 11. 22:09
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem ertek a bonsai-okhoz, de szegeny nem tunik tul egeszsegesnek. Mikor kaptad is csak ennyi levele volt vagy azota hullajtotta el? Nekem a torzse is szaraznak tunik. Ajandek volt? Lehet, hogy azert adtak oda, mert beteg?!
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!