Miért nem nyílik másodikra is ki a hűtőgép ajtaja, ha hamar nyitom?
Kell neki vagy 1 perc es akor is rantani kell.
Nem ugy volna, hogy a hideg levegonek bent kisebb a terfogata es vakum kene keletkezzen?
Miertpont attol zarodik le, hogy bement melegebb levego?
Hogy a fizika oldaláról ezt hogyan kell magyarázni, nem tudom. Az biztos, hogy a kezelési útmutatóban is benne, ha egyszer már becsuktuk az ajtót, és valami miatt ismét nyitni akarjuk, várjunk 1-2 percet, hogy a levegő belső kiegyenlítődése helyre álljon, vagy valami ilyesmi miatt.
Lényeg az, hogy ma én is ugyanígy jártam. Várni kellett!
Azért mert ahogy hirtelen becsukod, egy kis többlet levegőt ki is szorítsz onnan,és így alacsonyabb lesz bent a légnyomás a kintinél,és a jó szigetelés miatt ez nehezen is egyenlítődik ki.
Ezen kívül a nyitás/csukáskor a mozgatott levegőből jócskán kerül bele a kinti melegebből is, és ez levegő elkezd hirtelen lehűlni,emiatt is csökkenni fog a nyomás és, így további nyomás esés történik oda bent.
Koszi.
Mondjuk en raktam volna ra egy nyomhato szelepet, es akor nm magyaraznam azzal a munkamat, hogy varni kell :)))
Akkor ugassak, ha gyartok hutogepet :))
Első válaszoló vagyok!
Szóval vagy vársz (mert semmiféle külön gombok nincsenek és nem is lesznek)
Vagy ha mégis rángatod hamarabb, mint nyílna, akkor hamarosan túlszárnyalod akár Fekete Lacit is erőnlétben.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!