Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mit tűzzek ki a falitáblámra?

Mit tűzzek ki a falitáblámra?

Figyelt kérdés
Már van két falitáblám, egyiken mindenféle vonatjegy, partyszalag, újságcikkek vannak, a másikon pedig egy magyarország térkép ismerőseim fényképével (ki hol lakik oda van kitűzve). Kreatív ötleteket várok, mit szögeljek ki a harmadikra :)

2012. júl. 9. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
szerintem hülyeség volt megvenned, és még nagyobb hülyeség kiraknod, ha nem tudod értelmesen használni :DDD (mármint ha nem tudod, mit rakj rá ki)
2012. júl. 9. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom, mondanék ötleteket de mindenkinek más az ízlése :) Én körberaknám saját fotóimmal pl.

De én speciel egy táblát nem használnék el régi karszalagok meg vonatjegyek kitűzgélésére :))

Ízlés dolga.

2012. júl. 9. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha suliba jársz, akkor ősszel kiteheted rá az órarendet, a napi aktuális dolgokat, mondok pár konkrétumot:(pl., ha a tanár bejelenti,hogy feleltek kémiából szerdán, vagy hogy biológiából nagydolgozatot írtok csütörtökön...) + kinn lehet állandóan jó nagyban az órarend, amire felviheted azokat a szakköröket, pluszórákat is, amikre jársz...
2012. júl. 9. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

A falitábla tipikusan iskolába/munkahelyre való, és nem otthonra!!!

Csak elcsúfítja az egész szobát.

Lenne ezzel kapcsolatban kérdésem: Lány vagy? Illetve milyen korú vagy?

2012. júl. 9. 19:09
 5/8 anonim válasza:
100%
19:09 Egyáltalán nem csúfítja el a szobát. Az, hogy neked nem tetszik, az nem jeletni azt, hogy csúnya...
2012. júl. 9. 19:15
 6/8 A kérdező kommentje:

Nekem feldobja a szobám, de valóban ízlés kérdése.

A napirenden még gondolkodok. Színesben, egész jól nézhet ki :)

Amúgy 21 éves egyetemista srác vagyok.

2012. júl. 9. 19:35
 7/8 anonim válasza:
Én is ilyenek szoktam, karszalagot, mozijegyeket, egy Szegedes térképem van, bejelölve fontosabb helyek. Én még külön szoktam a tanulmányiammal kapcsolatos cikkeket, érdekességetek kitűzni, vagy ami az egyetemmel kapcsolatos:)
2012. júl. 9. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem: órarend, idézetek, fotók, egy nagy naptár, amin bejelölöd a fontosabb eseményeket, nyomtathatsz képeket (pl ha van valami kedvenced, focicsapat vagy ilyesmi). Ja, és a falitábla tényleg klassz, szerintem egyáltalán nem rontja el a szobákat :-)
2012. júl. 17. 22:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!