Legálisan, illegálisan hogyan tehető 2-3 m-el odébb egy gáztűzhely?
Legálisan, illegálisan hogyan szüntethető meg a gáztűzhely és a hozzá kapcsolódó cső, gázcsonk a konyhában?
Mennyibe kerül a hivatalos út szerelési költsége? Mi az ár, ha egy gázszerelőt hívok nem hivatalosan? Mennyi idő alatt valósul meg mindkét megoldás?
Na, hát az gyönyörű lesz, a falon, földön, stb ott kanyarog a flexi cső!
Arra nem gondoltál, hogy azért rakatja odébb, mert átépíti a lakást, és nem ott lesz a konyha, pl??!!
Köszönöm a tanácsokat!
Az előzmény annyi, hogy a konyha megszűnne az eredeti helyén, és miután csaphornyos parkettás a konyhánk,nem csempézett semmi, a háttér-bútorlapokat kidobjuk, így pillanatok alatt hálószobává alakítható a helység. Variációk vannak erre-arra, és emiatt van útban a gáztűzhely. Másfél méteres mozdítási lehetőség van a flexivel a gázművek szerint, de ez ugye kevés, a szomszédos részbe kellene odébb tenni. A csöveket takarni lehet valóban, csak ez felesleges kötöttség, amit kikerülnék. Vonatkozik ez a kb. 100.000 ezres kiadásra emiatt.Fusiban persze -értem- minden olcsóbb.
12-es vagyok.
Bocsi, 10-es, valóban nem írtam, de én voltam a 2-es, 3-as, 7-es is...
Amúgy meg ha elolvastad volna az előzményeket, ott volt, hogy a mostani helyet megszünteti a kérdező; sőt, a csonkot eltüntetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!