Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Legálisan, illegálisan hogyan...

Legálisan, illegálisan hogyan tehető 2-3 m-el odébb egy gáztűzhely?

Figyelt kérdés

Legálisan, illegálisan hogyan szüntethető meg a gáztűzhely és a hozzá kapcsolódó cső, gázcsonk a konyhában?

Mennyibe kerül a hivatalos út szerelési költsége? Mi az ár, ha egy gázszerelőt hívok nem hivatalosan? Mennyi idő alatt valósul meg mindkét megoldás?

2012. júl. 3. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
[link] gondoltam
2012. júl. 4. 12:48
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

Na, hát az gyönyörű lesz, a falon, földön, stb ott kanyarog a flexi cső!

Arra nem gondoltál, hogy azért rakatja odébb, mert átépíti a lakást, és nem ott lesz a konyha, pl??!!

2012. júl. 4. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Látatlanban nem lehet tudni mit hogyan akar a kérdező.Én csak egy olcsó tippet adtam nem muszáj megfogadni. Mellesleg biztos van olyan profil amivel el lehet takarni vagy szekrény takarásában lesz.És ne haragudj de biztosan nem mindenki teheti meg hogy 100000 ret kiadjon ilyesmire én sem tehetném meg.Ez az oldal azért van hogy tanácsokat adjunk vagy kérjünk amiket nem muszáj megfogadni.De igazad van könnyebb kritizálni mint ötletet adni mert ha jól láttam arra nem tellett.
2012. júl. 4. 15:41
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Az előzmény annyi, hogy a konyha megszűnne az eredeti helyén, és miután csaphornyos parkettás a konyhánk,nem csempézett semmi, a háttér-bútorlapokat kidobjuk, így pillanatok alatt hálószobává alakítható a helység. Variációk vannak erre-arra, és emiatt van útban a gáztűzhely. Másfél méteres mozdítási lehetőség van a flexivel a gázművek szerint, de ez ugye kevés, a szomszédos részbe kellene odébb tenni. A csöveket takarni lehet valóban, csak ez felesleges kötöttség, amit kikerülnék. Vonatkozik ez a kb. 100.000 ezres kiadásra emiatt.Fusiban persze -értem- minden olcsóbb.

2012. júl. 4. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Bocsi, 10-es, valóban nem írtam, de én voltam a 2-es, 3-as, 7-es is...

Amúgy meg ha elolvastad volna az előzményeket, ott volt, hogy a mostani helyet megszünteti a kérdező; sőt, a csonkot eltüntetné.

2012. júl. 4. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!