Mi a véleményetek a piros falról?
Figyelt kérdés
Piros falat szeretnék de nem sokan pártolják. A szüleim szerint nagyon vad és sötét lenne tőle a szobám, pedig két nagy ablakom is van. Tényleg vad, sötét, csúnya vagy rémisztő lenne?2009. júl. 6. 12:38
1/13 anonim válasza:
számomra nyomasztó lenne egy piros falú szobában lenni, ki se bírnám :) meg mondjuk én alapból nem is szeretem magát a piros színt. ha meg ilyen sötétebb, bordós lenne, olyan lenne, mintha valami 16. századi szellemkastélyban lennénk
2/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem tuti ötlet és kiegészitökkel feldobhatod/fehér,fekete,vajszin stb./ Mi amugy fekete szobàt akarunk, a plafonra pedig az àgy fölé, egy sziget szerût,pici spotlàmpàkkal! :)
3/13 anonim válasza:
Én voltam ehgy olyan lakásban,ahol az ablakkal szembenéző fal volt tűzpirosra festve.Ott volt a csajszi ágya, a sarokban egy nagyon modern állólámpa,a szekrénysora egész világos.Az ablaknál a dolgozóasztala, vele szemben egy kicsi kanapé egy fonott fotellal.Eszméletlenűl jól nézett ki.Ja! és az ajtó is le volt tapétázva,ilyen famintás öntapadós tapétával.Nagyon jól mutatott a pios fal!! Ha az egész szoba piros lenne,az nagyon kicsinyíti a szobát és nemis nézne ki jól. A festéket ügyesen kell kiválasztani,mert ha el kezd pattogni,az nagyon csúnya.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi véleményeket! :)
2009. júl. 6. 13:38
5/13 anonim válasza:
Az én szobám nem teljesen piros csak az alja olyan 120 magasságban felette világos és vastag bordűr van ragasztva elválasztónak! A bútor is ezt a két színt kapta és eddig mindenkinek leesett az álla! Az én szüleim is nehezen mentek bele h így csináljam meg! De az óta ez a kedvencük örökké itt lenének, ha hagynám! :)
6/13 anonim válasza:
nekem nem tetszik!!bár szerintem a fehérek sem szépek!!!!!Nálunk olyan szin van hogxha bemész a házba jobblegyen a kedves!ilyen a narancsilletve sárga (citrom)ezek hangulatjavitó szinek barátságosak és divatosak! szerintem csúnya a piros fal!
7/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is túl vad szín!Lehet így belegondolva tetszik neked, de Ha minden nap oda kell menned úgy is fog?Kicsit hangulatrontó sziín nem?
8/13 anonim válasza:
Nálunk a háló bordó,de igen szép!Csak sötét.Azon gondolkodunk hogy az ablak melletti falat vmi harmonizáló narancsra lekenjük,h világosabb legyen,pedig pici a szoba és mégis.Azért ha abban élsz,mnemcsak aludni jársz oda akkor csak az egyik falat fesd olyanra,ahogy fent is írták.Az már modern is!:)A maradék fal meg lehet akár fehér is,láttam olyat,nagyon jó volt!!
9/13 anonim válasza:
Ami hálónk alul piros dekorfesték kb.1m-ig, majd fehér dekorléc,fölül sárga. A sárga világosítja és nagyon hangulatos. Az ágytakarónk is ebből akét színből áll. Ha nem szeretnél túl harsány pirosat megoldhatod így is egy másik színnel. Csak vigyázz,hogy max. 3 szín legyen a szobába bútorokkal együtt,mert különben papagájos lesz.
10/13 anonim válasza:
szerintem nagyon jó szín, csak a butoroknak, kiegészitőknek kicsit ellensulyozniuk kell ezt a vadságot, komorságot (kinek mi...).
fekete, fehér butorok sztem tök jól mennének a piros falhoz! (:
15L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!