Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel tudnám eltüntetni a...

Mivel tudnám eltüntetni a piros színű falról a ráfröccsent testápolót?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 12:50
 1/4 Adri baba ***** válasza:
Át kell festeni:(
2009. júl. 17. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:

most festettük 4 hónapja. Talán ha vizes ronggyal megpróbálnám valahogy helyrehozni..., de félek hogy még jobban szétkenem a falon.

Remélem van valakinek tapasztalata, hogy az újra festésen kívül még mi jöhet szóba.

2009. júl. 17. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
ha mosható a festék akkor én megpróbálnám egy kis mosogatószeres szivaccsal,aztán ha megszáradt nézd meg újra.A konyhában így szoktam letakarítani a falat ha vmi rámegy,sikerülni szokott.
2009. júl. 19. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
hehe :) nekem is piros a falam, csak nekem hajbalzsam került rá, és mi is most festettük kb egy hónapja..hát nekem marad így, sajnos a piroson minden kis szar meglátszik, ha véletlenül neki mész, és megkarcolod, az is:( nagyon kényes, de nagyon szép:S
2009. júl. 20. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!