Narancssárga nappalihoz milyen színű ülőgarnitúra,
kanapé illik? És milyen színű szekrénysor?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 28. 10:30
1/8 anonim válasza:
Nekem fekete bőr ülőgarnitúrám van, és sötét cseresznye szekrénysor, bár én sötétszín párti vagyok. Sztem a narancssárgához nagyon jól megy még a drabb ülőke, natúr fabútorral, attól olyan mediterrános lesz:D
2008. ápr. 28. 14:23
2/8 anonim válasza:
a falat bármikor át festheted de az ülögarnitúrát nem.
mi most veszünk ülögarníturát de ezt már eleve úgy tevrezzük hogy ha esetleg elköltözünk is megfelelö legye, h gyerekek lesznek arra is. és ne menjen ki a divatbol 1 év után. szóval nézd meg mi tetszik, válaszd ki a bútorokat ami a helynek megfelelö és az izlésednek, és utánna fesd ki. ha meg már ki van festve, bármikor átfestheted, úgy is 3-4 évente festeni érdemes.
2008. ápr. 28. 14:40
3/8 anonim válasza:
Szerintem a feher az jo kontraszt es a tortfeher is...
A szekrenysorban nem hiszek. Arra nem tudok valaszt adni.
Meg nem gyartottak olyat ami tetszene.
2008. ápr. 29. 03:31
4/8 anonim válasza:
én is a fehérre szavaznék.mert ha nemakarod elsötételni a szobát akkor fahér.bár szekrénysort nem fehéret vennék hanem mahagonit vagy egy cseresznye szinüt.és mindenképp fehér bőr ülőgarniturát. jo mübőr is.
2008. ápr. 29. 21:12
5/8 anonim válasza:
Nekünk citromsárga a nappali, az ülőgarnitúra bordós, a bútorok pedig nyírfából készültek. :) És így nagyon szép mediterrán színű a nappali.
Szóval én mindenképp meleg árnyalatú ülőgarnitúrát ajánlok.
Bútornak pedig nyírfát.
2008. máj. 7. 10:44
6/8 anonim válasza:
Szerintem a bordo/fekete osszeallitas is jol menne a narancssarga falhoz...de egy jol eltalalt kek szint is el tudok kepzelni az ulogarniturahoz, a szekrenysor lehet natur, feher, fekete...persze fontos az is, hogy a fuggony es a padlo (szonyeg?) milyen szinu.
2008. máj. 7. 11:35
7/8 anonim válasza:
Szerintem a narisárgához a halvány vagy sötétkék tök jól passzol.A Szekrény peddig világosbarna:)
2008. máj. 29. 16:02
8/8 anonim válasza:
Nálam is narancs a fal. Terrakotta az ülőgarnitúra és nyír a bútor. Világos, mediterrános, vidám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!