Ti milyen stílusú bútorokat szerettek?
Annyira én sem értek hozzá, hogy különbséget tudjak tenni a stílusok között, és nem is igazán tartom számon a felhozatalt.
végül is a német bútorokra a futurisztikus (fiatalos) jelző jellemzi talán, de nem feltétlenül minden esetben.
Mint szerintem sokan mások én is kedvelem a minimált, ma nagyon divatos. Lényege a letisztult, egyszerű formavilág, tágas terek. Ezen belül is szeretem az egyszerű fekete-fehér magasfényű, de nem futurisztikus verziót, amit a kiegészítők színével lehet feldobni, ha valaki akarja. Az én szobám is ilyen, a hűvös színek engem személy szerint jobban megnyugtatnak mert a meleg színeket fullasztónak találom.
De korábban romantikus szobát szerettem volna, fehérre pácolt fa bútorokkal, rózsamotívumokkal :)
Másik nagy kedvencem a keleti stílus, ahol a fő koncepció a praktikum és funkció. Manapság szokás ötvözni a minimllal, de felismerhető a színvilágról.
Ja és még egy: a loft. A loft valamiylen ipari épületből kialakított lakás, ezért bazinagy szokott lenni a belmagasság. Kicsit rideg lehet, de nekem tetszik. Alapanyagokban ott van a beton, tégla, fém, üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!