Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti milyen stílusú bútorokat...

Ti milyen stílusú bútorokat szerettek?

Figyelt kérdés
olyanokra gondolok, hogy ágy, fotel, dívány, karosszék, kis szekrény, nagy szekrény, fakkos szekrény, fém, fa, kárpitozott, színes, világos, sötét, légies, tömör, régi, új, egyszerű, díszes stb; szóval minden, amit el lehet mondani :)

2012. jún. 12. 01:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Annyira én sem értek hozzá, hogy különbséget tudjak tenni a stílusok között, és nem is igazán tartom számon a felhozatalt.

végül is a német bútorokra a futurisztikus (fiatalos) jelző jellemzi talán, de nem feltétlenül minden esetben.

2012. jún. 12. 22:08
 12/13 A kérdező kommentje:
oké, jöhetnek a további bútorok :)
2012. jún. 13. 01:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Mint szerintem sokan mások én is kedvelem a minimált, ma nagyon divatos. Lényege a letisztult, egyszerű formavilág, tágas terek. Ezen belül is szeretem az egyszerű fekete-fehér magasfényű, de nem futurisztikus verziót, amit a kiegészítők színével lehet feldobni, ha valaki akarja. Az én szobám is ilyen, a hűvös színek engem személy szerint jobban megnyugtatnak mert a meleg színeket fullasztónak találom.

De korábban romantikus szobát szerettem volna, fehérre pácolt fa bútorokkal, rózsamotívumokkal :)

[link]

Másik nagy kedvencem a keleti stílus, ahol a fő koncepció a praktikum és funkció. Manapság szokás ötvözni a minimllal, de felismerhető a színvilágról.

[link]

Ja és még egy: a loft. A loft valamiylen ipari épületből kialakított lakás, ezért bazinagy szokott lenni a belmagasság. Kicsit rideg lehet, de nekem tetszik. Alapanyagokban ott van a beton, tégla, fém, üveg.

[link]

2012. jún. 14. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!