Ehhez hasonló színű bútorhoz milyen falszín illik? Mit gondoltok?
Nekem a lila és a visszafogott rózsaszín tetszik. Írjatok véleményeket! ;)
Érdekelnének kreatív TIPPEK is, amivel fel lehet dobni egy viszonylag nagy szobát, amibe max. egy ágy fog kerülni, és egy ilyen szép szekrénysor.
Szerintem ehhez semmiképp nem illik a lila.Én trombitasárgát ajánlok,először én nekem se tetszett, de miután kész lett a nappalink,megváltozott erről a véleményem.Nekem nagyon tetszik ez a szín feldobja a szoba hangulatát,télen is nyári, napsütéses hangulatot kölcsönöz.
Egyébként szerintem a sárga árnyalatai közül válassz, de ne legyen túl világos.
ehhez se a lila, se a rózsaszín nem illik, nagyon cigányos lenne. már bocs. ez egy klasszikus szín, nem modern Ikeás cucc.
inkább valami halvány sárgával vagy zölddel próbálkoznék, bár ehhez a bútorhoz leginkább a fehér megy.
nekem narancssárga a nappalim, viszont teljesen más színű a bútor. a háló citromsárga, ott fenyőbútor van, ahhoz nagyon megy.
képekkel, növényekkel nagyon sok életet lehet vinni egy egyszerű szobába is. próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!