Van valakinek ikeas Lycksele Lovas vagy hasonlo aggya alakithato ikeas kanapeval kapcsolatban tapasztalata?
Nekem ilyen van 2 db: [link]
A gyerekeim hasnálják már 2 éve. Eléggé strapabíró a fémváz, a huzata mosható, nekem nagyon kényelmes, mert jó tömör a szivacsmatrac rajta.
a beddinge tényleg nagyon jó :D
nekem is ilyen van már 2 éve, kifogástalanul néz ki, igaz én nem vettem huzatot, mert drágának találtam, helyette egy hatalmas szintén ikeás ágyterítővel takartam le, jobb mint a huzat, könnyebb mosni, gyorsan szárad, és persze kevesebb mint fele árból megvolt.
az enyém Beddinge Murbo, az utóneve a matrac típusát takarja. ebből ugye van 3 féle, próbáld ki mindet, és el tudod dönteni, h neked melyik lenne a legjobb.
a kényelemről csak annyit, h jobban szeretek ezen aludni mint a rendes ágyamon :D ha nem húzod ki, akkor is bőven elég 1 személynek.
ülni pedig akár 4en is lehet rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!