Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Miért tartják ujabban a...

Miért tartják ujabban a konyhá/k/ban az automata mosógépet? Szerintem fura!

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 16:13
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Pont ilyesmit olvasgattam,mert nekünk kicsi a konyhánk, és helytakarékos megoldásokat keresek, és ott írták, hogy kis lakásokban gyakran tartják a mosógépet a konyhában, mert a fürdőben még arra sincs hely. De egyébként ez tényleg divat is lett szerintem...voltam Angliában egy családnál, és ott is a konyhában volt a mosógép.
2012. máj. 28. 13:10
 12/24 anonim válasza:
67%
Angliában azért van a mosógép a konyhában, mert a fürdőszobában nincs konnektor, nem szabad semmilyen elektromos dolgot ott működtetni, ez a szabály. (csak a villanyborotvának van saját konnektorja, de az másmilyen, csak az megy bele). Itthon gondolom divatból.
2012. máj. 28. 14:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Nálunk nem fért be a fürdőszobába(panel),ezért van a konyhában.
2012. máj. 28. 17:02
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

Ráadásul nem is praktikus, mert ugye a fürdőszobában/zuhanyzóban vetkőzöl le. Nyilván ott a szennyes tartó is. Ha mosni akarsz, akkor először szétválogatod a fürdőben, aztán átviszed a konyhába, és ha áztatni kell, az mégis marad a fürdőben, mert gondolom, a nem a húsleves mellé teszed. Aztán előkezeled a ruhát (a szendvicsek mellett? ) teregeted az erkélyen és nem is sorolom tovább, hogy hány fölös kört futsz, a ruhával mire az tisztán a szekrénybe kerül.

Egy biztos, ha valakinek van módja, hogy legyen mosókonyhája kijárattal az erkélyre/teraszra az a legideálisabb. Szennyesen oda kerül a ruha és vasaltan távozik, rengeteg fáradságot és időt spórolsz magadnak.

Arról nem is beszélve, hogy a konyha az élelmiszerek és a főzés helye, és nem a büdös,…….. ruháké.

2012. máj. 29. 07:54
 15/24 anonim válasza:

Először én is furcsállottam. De már egy ideje Angliában élek, és rájöttem hogy nem is akkora hülyeség. (Az előttem szóló jól mondta hogy a fürdőben nincs is konnektor...)

Nálunk a nappaliból nyílik a konyha, szóval szinte az egész napunk itt zajlik, és könnyebb így a mosógépre is figyelni hogy helyben van. Persze a szennyest nem itt gyűjtjük :) és max. 2 perc amíg koszos ruhák vannak a konyhában.

2012. máj. 29. 21:26
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
Egy szó: Amerika
2012. máj. 29. 22:24
 17/24 xotom ***** válasza:
Magyarországon korábban a "cocializmus" idején egyedül a Hajdúsági Művek gyártott automata mosógépet, Energomat típusjellel (Bosch licensz alapján), melyek kizárólag felültöltős gépek voltak. Csak ez terjedhetett el nagy számban, azonban a nyitás módja kizárja a pult alá szerelhetőséget. Szakmai berkekben is élt az a vélekedés, hogy a csapágyazás tovább bírja, ha mindkét oldalon fel van függesztve a dob, nem pedig "lóg" egy hátsó karon, mint az elöltöltős esetén. Ha ezt látod gyermekként ez lesz a természetes, és nagy valószínűség szerint te is a fürdőbe rakod. Nemek eddig csak felültöltős gépeim voltak, de most ezért lenne jobb egy elöltöltős, mert akkor a szárítógépet rá tudnám tenni, és felszabadulna sok hely a fürdőben. Viszont ilyen állvány nem tennék be a konyhába.
2012. máj. 30. 06:51
 18/24 anonim válasza:

Szerintem 3 oka van

1. Divat

2. Több hely marad a kis fürdőkben

3. Sajnos az emberek kevesebbet főznek, kevesebb a nagy családi ebéd stb elfér a konyhában

Egyébként nekem volt, helyhiány miatt a konyhában és abszolút megszoktam, utána már nem furcsa, és hát azért az az 1m2 a fürdőben nagyon jól jött.

2012. máj. 31. 10:56
 19/24 anonim ***** válasza:
37%
Nálunk azért van a konyhában, hogy a fürdőben elférjen a sarokkád. Amúgy be van építve konyhaszekrénybe, jobban elfér ott és nem főzés közben kell a sz.ros gatyákat fogdosni, mosógépet bepakolni.
2012. máj. 31. 14:45
 20/24 anonim válasza:
0%
Miért nem azt kérdezted , hogy miért vagyok ilyen hülye?
2012. jún. 1. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!