Miért tartják ujabban a konyhá/k/ban az automata mosógépet? Szerintem fura!
Ráadásul nem is praktikus, mert ugye a fürdőszobában/zuhanyzóban vetkőzöl le. Nyilván ott a szennyes tartó is. Ha mosni akarsz, akkor először szétválogatod a fürdőben, aztán átviszed a konyhába, és ha áztatni kell, az mégis marad a fürdőben, mert gondolom, a nem a húsleves mellé teszed. Aztán előkezeled a ruhát (a szendvicsek mellett? ) teregeted az erkélyen és nem is sorolom tovább, hogy hány fölös kört futsz, a ruhával mire az tisztán a szekrénybe kerül.
Egy biztos, ha valakinek van módja, hogy legyen mosókonyhája kijárattal az erkélyre/teraszra az a legideálisabb. Szennyesen oda kerül a ruha és vasaltan távozik, rengeteg fáradságot és időt spórolsz magadnak.
Arról nem is beszélve, hogy a konyha az élelmiszerek és a főzés helye, és nem a büdös,…….. ruháké.
Először én is furcsállottam. De már egy ideje Angliában élek, és rájöttem hogy nem is akkora hülyeség. (Az előttem szóló jól mondta hogy a fürdőben nincs is konnektor...)
Nálunk a nappaliból nyílik a konyha, szóval szinte az egész napunk itt zajlik, és könnyebb így a mosógépre is figyelni hogy helyben van. Persze a szennyest nem itt gyűjtjük :) és max. 2 perc amíg koszos ruhák vannak a konyhában.
Szerintem 3 oka van
1. Divat
2. Több hely marad a kis fürdőkben
3. Sajnos az emberek kevesebbet főznek, kevesebb a nagy családi ebéd stb elfér a konyhában
Egyébként nekem volt, helyhiány miatt a konyhában és abszolút megszoktam, utána már nem furcsa, és hát azért az az 1m2 a fürdőben nagyon jól jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!