Automata légfrissítő utántöltő! Hogyan használjam?
Figyelt kérdés
Vettem a napokban egy légfrissítőt, mert láttam hogy orgona illatú. Nagyon intenzív és élethű illata van, teljesen a nyárra emlékeztet! Csak utána láttam hogy angolul az van ráírva, automatikus légfrissítő utántöltő... Valaki elmagyarázná, hogy mi is ez pontosan? Gondolom kell hozzá valami... Amit után tudunk tölteni..2012. márc. 10. 20:02
2/4 A kérdező kommentje:
Kisebb mint egy átlagos légfrissítő.. :D Tömzsi, kissé henger alakú.Kb. 13 cm....
2012. márc. 10. 20:43
3/4 anonim válasza:
Ugyanúgy elhasználhatod mintha rendes légfrissítő lenne, de az a gyanúm hogy te akkor az air wick elemes légfrissítő adagolójába vettél utántöltőt. Azt be lehet állítani, hogy hány percenként (9, 18, 36) fújjon egyet. Írd be a googleba, hogy air wick rögtön kiadja a légfrissítő adagolóját. Egyébként olyan 1200-ért vettem én ilyet annak idején plusz 1 utántöltővel. Azóta csak utántöltőt kell vennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!