Milyen egy jó gyerekágy?
Ezt a kérdést az Ágymester Manufaktúra munkatársai indították abból a célból,hogy minél több gyakorló anyuka véleményét,igényét,szükségleteit megismerjük azzal kapcsolatban, hogy számukra milyen egy jó gyerekágy?!
Milyen legyen a gyerekágyak leesésgátlója,vagy épp a fiókjaik? Mik a kedvenc színeitek? Milyenek a kedvenc formáitok? Mit vártok el a gyártóktól,mit kértek,mit kerestek,de nem kapjátok,nem találjátok?
Várjuk véleményeiteket,hozzászólásaitokat!
Nekem volt egy rácsos ketrec ágyam, fejem nem fért be a rácsok közé és minden rács más színű volt. Piros, zöld, kék, sárga alapszínek. A közepén ki voltak szedve belőle a rácsok, hogy ki tudjak bújni. Erre emlékszem de gőzöm sincs hány éves voltam. Azt tudom, hogy szerettem azt az ágyat, mert kellemes műanyag bevonatos rudak voltak benne és sok színű.
A natur fa keretes ágyak túl felnőttesek. Lehet hogy jól mutatnak otthon a többi bútor mellett, de nem hiszem hogy a gyerekeknek tetszik. A lányok talán a rózsaszínt preferálják, de ez biztos egyéntől is függ. Kiskoromban a lila színt is szerettem, ha ez számít valamit. De gondolom úgyis a szülő izlése fog dönteni, és nem a gyereké.
És gyerekem nincs, csak belegondoltam. Nagyon szerettem régen a színes dolgokat, de úgy ha több féle színe volt valaminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!