Hogy néz ki egy 20-on éves női modern, trendi szobája, linkelhettek is?
Fontos volna tudni, hogy a szüleivel él és egy szobáról van szó, vagy egy komplett lakásról?
Ha modern, akkor modern! Vannak kifejezetten modern, letisztult bútorok, az ikeában egy csomó ilyet lehet látni.
Én a lakásomat igyekszem otthonossá tenni, nem minden bútordarab passzol egymáshoz, de mégis így kerek az egész. Sokféle apróbb díszítést használok és a halvány barna, fehér, tompa narancssárga, természetes színek dominálnak nálam. Én például rajongok a természetért, a natúr dolgokért, a lakásom is ezt tükrözi. Szerintem úgy érdemes berendezni egy lakást, vagy akár szobát, hogy az illető jól érezze magát benne és ezt mások nem tudják megmondani.
Nekem a modern szórol a letisztult egyszerű formák jutnak eszembe.
De nálad biztos nem lesz ennyire sivár, mert gondolom vannak cuccaid. Ezt csak egy nagy lakásba tudnám elképzelni, ahol van egy külön gardób szoba a vackoknak. Külön egy dolgozó szoba, meg mittudomén, hát ez csak két unalmas nappali :)
nekem is az egyszerű, letisztult formák jutnak eszembe
szerintem a szekrények lezárják a teret, persze az akasztós részt nem lehet helyettesíteni, de a fiókosakat, polcosakat komóddal igen
én nagyon szeretem a festményeket, képeket, más dekorációs elemeket nem igazán, talán még egy pár kisebb szobrot
színes, finom anyagú sötétítőfüggönyök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!